سرهنگ محمدرضا محمدی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در هشت ماهه سال جاری ۱۰۹ موتورسوار در تصادفات راههای شهری استان اصفهان جان خود را از دست دادند و در واقع موتورسواران، ۴۶ درصد جان باختگان حوادث رانندگی را به خود اختصاص دادند.
وی با هشدار به خانوادههایی که موتورسیکلت در اختیار فرزندان نوجوان خود قرار میدهند، افزود: متأسفانه ۲۴ نفر از موتورسواران جان باخته در هشت ماهه امسال نوجوانان زیر ۱۸ سال بودند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان ادامه داد: پدران و مادرانی که اجازه میدهند فرزندان کم سن و سال آنها با موتورسیکلت تردد کنند در حقیقت با جان آنان بازی میکنند و در صورت از دست دادن عزیزانشان یک عمر باید عذاب وجدان داشته باشند.
وی افزود: ۳۴ نفر از موتورسواران جان باخته در هشت ماهه امسال ۱۸ تا ۲۴ سال، ۲۰ نفر ۲۵ تا ۳۵ سال و ۳۱ نفر هم بالای ۳۵ سال سن داشتند.
سرهنگ محمدی اضافه کرد: طبق آمارهای ارائه شده بیشترین موتورسواران جان باخته در حوادث رانندگی استان در سن فعال جامعه بودند و میتوانستند فرد مفیدی برای آینده کشور باشند اما براثر بی مبالاتی و بی توجهی خانوادهها جانشان را از دست دادند.
وی افزود: نداشتن گواهینامه، عدم مهارت لازم در موتورسواری، عدم استفاده از کلاه ایمنی، عدم رعایت حق تقدم، عدم توجه به جلو، عبور خلاف جهت، عبور از چراغ قرمز، عدم رعایت سرعت مطمئنه، تردد در بزرگراه و آزاد راهها و انجام حرکات نمایشی از جمله دلایل وقوع حادثه برای موتورسوارها و جان باختگان یا مجروح شدن آنها در تصادفات است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان با بیان اینکه موتورسوارانی که زیر ۱۸ سال باشند یا موتورسوارانی که فاقد گواهینامه و بیمه نامه باشند مورد اعمال قانون قرار گرفته موتورسیکلت آنان نیز توقیف میشود، گفت: قطعاً این گونه اقدامات سختگیرانه بخاطر حفظ سلامت و جان شهروندان است.
وی با بیان اینکه طبق قانون افراد باید پس از گذراندن دوره آموزشی در آموزشگاه موتورسواری و اخذ آزمون، گواهینامه استفاده از موتورسیکلت دریافت کنند، گفت: در حال حاضر ۱۴ آموزشگاه اختصاصی موتورسواری در استان فعال است که چهار آموزشگاه آن در شهر اصفهان قرار دارد، ضمن اینکه شهرستانهایی که آموزشگاه رانندگی پایه سوم دارند کار آموزش موتورسیکلت را هم انجام میدهند.
نظر شما