به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شهرداری فردریکسبرگ در یک بیانیه مطبوعاتی عنوان کرد که آلودگی هوا میتواند اثرات بسیار مضری بر سلامت شهروندان داشته باشد؛ به طور خاص، این پدیده میتواند منجر به بیماریهایی مانند آسم، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی شود. با توجه به این حقیقت، شهرداری در حال حاضر اقداماتی را برای بهبود سلامت عمومی و تضمین کیفیت زندگی بهتر برای ساکنان خود انجام میدهد.
هدف اولیه رویکرد "هوای پاک ۲۰۳۰" این است که تا سال ۲۰۳۰ به توصیههای سازمان بهداشت جهانی برای کیفیت هوا به طور کامل عمل شود. تاکنون شهرداری ایستگاههای شارژ و فضاهای پارکینگ بسیاری را برای وسایل نقلیه سبز مهیا کرده است تا مردم بیشتر به تردد سبز روی بیاورند. اکنون، این سازمان به دنبال تسریع گذار سبز با ترویج بیشتر اتومبیلها و اتوبوسهای برقی و همچنین معرفی مناطق زیستمحیطی برای کامیونها است.
فردریکسبرگ به دنبال کنترل آلودگی ناشی از سوختن اجاقهای هیزمی نیز هست و امیدوار است تا سال ۲۰۲۵ از فیلتر ذرات برای کاهش ۸۰ درصدی آلودگی استفاده شود. علاوه بر این شهرداری با کاشت بیشتر درختان و سایر راهکارهای سبز، هوای فضاهای شهری را تصفیه خواهد کرد. علاوه بر این، اطلاعات و دستورالعملهایی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت که آنها را با اهداف آب و هوایی شهرداری بیشتر آشنا میکند.
شهردار فردریکسبرگ در مورد اهمیت استراتژی شهرداری گفته است: "ما باید بتوانیم در شهر زندگی و کار کنیم بدون اینکه نگران باشیم آلودگی هوا چه تأثیری برای سلامتی ما دارد."
دانمارک از جمله کشورهای پیشرو برای حذف آلودگی در شهرهای خود است چرا که تاکنون پروژههای حمایتی ویژهای را در مناطق مختلف اجرا کرده است.
تبدیل راهآهن متروکه به مسیر دوچرخهسواری و پیاده روی در شهر وارده، بازیافت نخالههای ساختمانی و تبدیل آنها به زیستگاه آبزیان، افزایش مسیرهای دوچرخهسواری در آرهوس، اختصاص کمکهای مالی برای پروژههای بهینهسازی انرژی در شهرداریهای کشور، حذف مواد شیمیایی از منسوجات و اسباببازیها، طرح یکشنبههای بدون خودرو، ساخت اولین هاب شناور انرژی باد، افزایش زیرساختهای مورد نیاز برای خودروهای سبز و احداث بزرگترین نیروگاه فتوولتائیک (مزارع خورشیدی) ازجمله اقداماتی است که مقامات دانمارکی برای حذف آلودگی و حمایت از طرحهای دوستدار محیط زیست انجام دادهاند و به این ترتیب حتی توانستند با کاهش ۸.۲ میلیون تن انتشار گاز CO2 از خودروها در طول یک سال، رکورد چشمگیری را در کاهش دی اکسید کربن بر جای بگذارند.
نظر شما