به گزارش ایمنا، امام جمعه کیش دوشنبه در این آئین با اشاره به برگزاری آئین افتتاحیه سومین کنگره شعر خاتم سلیمانی در کیش و اختتامیه آن در شیراز، اظهار کرد: هر کدام از این شهرها در عرصه گردشگری و شعر پایتخت ایران اسلامی بوده و برنامهریزی آغاز و خاتمه این کنگره در این مناطق اقدامی برازنده است.
حجت الاسلام احمد حسن زاده افزود: عقل مداری از ویژگیهای بارز شهید سلیمانی بود که به این خصیصه راه خود را در مسیر سعادت ترسیم کرده بود و تا آخرین نفس نیز در این راه به حرکت خود ادامه داد.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این آئین با اشاره به اینکه این روزها دشمنان اسلام و انقلاب به دنبال حذف نام و یاد حاج قاسم سلیمانی هستند گفت: همان طوری که سید الشهدا (ع) و پیشینیان و بزرگان نیز شاهد این هجمهها برای حذف نامشان بودند اکنون شهید سلیمانی قدرتمندتر از زنده او بوده و مشارکت شاعران پارسی زبان از نقاط مختلف دنیا نمونهای برای قدرتمندی وی است.
حسین شمسیان راد افزود: این شهید محور واقعی در توحید و سرباز واقعی برای اسلام و انقلاب بود و این ویژگی وی با اذعان دوست و اعتراف دشمن برای همیشه در تاریخ ماندگار است و علاوه بر آن توانست با این ۲ ویژگی ثواب کثیر را از آن خود کند.
علیرضا کافی از داوران این کنگره ادبی هم در این آئین گفت: شهید سلیمانی با رشادت و ایثارهای خود توانست خفتگان بسیاری در عرصه مقاومت و دفاع از ولایت بیدار کرد و ما باید به عنوان فعالان فرهنگی به نوبه خود ادامه دهنده راه او باشیم و او را با زبان شعر و ادب به جهانیان معرفی کنیم.
بیش از یک هزار و ۲۰۰ قطعه شعر به سومین کنگره بینالمللی شعر خاتم سلیمانی در بخشهای مختلف قالبهای شعری کلاسیک (از جمله رباعی و دو بیتی، غزل و قصیده، مثنوی و مثنوی قصیده)، سپید، کودک و نوجوان و بخش خوانش اشعار ارسال شده است.
۷۰ اثر از آثار ارسال شده به این کنگره از شاعران پارسی گوی غیر ایرانی از کشورهایی همچون افغانستان، پاکستان، روسیه، سوئد، پرتغال و هند است. برگزیدگان این کنگره ۱۳ دی ماه همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی در سالن شهید دستغیب حرم مطهر شاهچراغ (ع) تجلیل خواهد شد.
غلامرضا کافی، علیرضا قزوه، ساجده تقی زاده، محمد مرادی و امیرارسلان اشرافی اعضای هیئت علمی این جشنواره هستند. اولین دوره این کنگره همزمان با دهمین روز از شهادت شهید سلیمانی در سال ۱۳۹۸ و دومین دوره این کنگره نیز سال گذشته همزمان با نخستین سالگرد این شهید در شهر شیراز برگزار شد.
صبحگاه جمعه ۱۳ دیماه ۱۳۹۸ سردار قاسم سلیمانی در حمله هلیکوپتری آمریکاییها در فرودگاه بغداد به شهادت رسید. در این حمله همراه با سلیمانی، ابومهدی المهندس، فرمانده حزب الله عراق و قائم مقام بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) و شمار دیگری از رزمندگان عراقی به شهادت رسیدند. حمله فوق به دستور مستقیم رئیس جمهوری ایالات متحده صورت گرفت.
منبع: ایرنا
نظر شما