عفت پدرامفر در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای کم تحرکی و بروز بیماریهای مزمن شایع از جمله دیابت، فشار خون بالا، آرتروز، افسردگی و بیماریهای قلبی مدیران شهری، مبادرت به ایجاد ۱۲ ایستگاه ورزشی در نواحی مختلف شهر کرده است.
وی تصریح کرد: ورزش بانوان امری پیشگیرانه و بعضاً درمان بیماریهای جسمی و روحی در دوران پسا کرونا است که میتواند سلامت مادر و به تبع آن سلامت خانواده را تأمین کند، از این رو مسئولان توجه به نیازهای اساسی بانوان را باید در رأس برنامهریزیها و تصمیمگیریهای خود قرار دهند که یکی از آنها توسعه فضاهای ورزشی و تفریحی مناسب برای بانوان است.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر کاشان با بیان اینکه خانواده نهاد بسیار مقدسی است که از اجتماع آنها جامعه شهری شکل میگیرد، گفت: باید به این موضوع مهم، از جهات مختلف ورزشی، آموزشی و مهارتی توجه ویژه شود.
وی با اشاره به روز جهانی کوهنوردی، ادامه داد: ورزش کوهنوردی یکی از ورزشهای بسیار سودمند برای انسان است که علاوه بر سلامت جسمانی موجب سلامت روانی و ایجاد نشاط میشود از این رو فرهنگسراها میتوانند با برگزاری برنامههای مداوم کوهنوردی برای خانوادهها لحظاتی شاد و پویا برای آنها رقم بزنند.
پدرامفر وجود سالنها، پارکها و مکانهای ورزشی را ظرفیت خوبی برای ایجاد انگیزه ورزش همگانی عنوان کرد و افزود: شهرداری با تجهیز اماکن ورزشی این امکان را برای خانوادههای ورزش دوست فراهم آورده تا با کمترین هزینه به پیشگیری بیماریهای ناشی از کم تحرکی بپردازند.
وی تصریح کرد: بانوان کاشانی از مکانهای ورزشی استقبال بینظیری داشتهاند و این موضوع منجر به توجه خاص مسئولان ذیربط میشود تا امکانات ورزشی بیشتری را به بانوان اختصاص دهند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر کاشان از مردم درخواست کرد: پیشنهادات و انتقادات سازنده فرهنگی خود را به شورا ارائه دهند تا بهترین گام در مسیر ارتقای فرهنگ منطقه برداشته شود.
نظر شما