به گزارش خبرنگار ایمنا، بسیاری از افراد با مشکل ریزش مو مواجه هستند و این موضوع در برخی از افراد به قدری شدید است که حجم موهایشان روزانه کاهش مییابد. ریزش مو به دلایل مختلفی مانند مشکلات هورمونی، کمبود ریز مغذیها (ویتامینها و مواد معدنی)، استرس، استفاده از محصولات شوینده ناسازگار با مو و عوامل دیگر رخ میدهد که در صورت درمان نشدن میتواند به شدت مشکل ایجاد کند. در ادامه با محصولی آشنا میشوید که مشکل ریزش مو را به طور دائم برطرف میکند.
Hair vit چیست؟
همانطور که ذکر شد عوامل مختلفی از جمله کمبود مواد مغذی میتواند موجب ریزش مو شود. همچنین در برخی شرایط خاص مانند دوران بارداری و یا ابتلاء به بیماریهای خاص نیاز بدن به دریافت ریز مغذیها بیشتر میشود به همین دلیل ضروری است تا افراد از طریق یک رژیم غذایی مناسب نیاز بدن خود را تأمین کنند.
افرادی که به هر دلیل نمیتوانند در رژیم غذایی روزانه خود نیاز بدن را به صورت کامل تأمین کنند، میتوانند به کمک مکملهای دارویی تخصصی برای ریزش مو نیاز خود را تأمین کنند؛ Hair vit نیز محصولی است که با دارا بودن تمامی ترکیبات غذایی مورد نیاز مو میتواند موجب متوقف شدن دائمی ریزش آن شود.
ترکیبات Hair vit
ویتامینهای خانواده B جز ویتامینهای تخصصی پوست، مو و ناخن شناخته میشود که دریافت روزانه آن میتواند موجب افزایش سلامت این بخشها شود؛ البته هنگامی که این ویتامینها در کنار برخی مواد معدنی و ترکیبات مغذی دیگر قرار میگیرد اثر بخشی بیشتری داشته و میتواند به صورت موثرتری موجب ضخیمتر شدن تارهای مو و متوقف کردن ریزش آن شود.
این قرص نیز شامل ویتامینها و مواد معدنی است که عبارتند از:
زینک: مؤثر در رشد مو
کولین: افزایش دهنده سلامت و زیبایی مو
فسفولیپید لسیتین: تقویت کننده فولیکولهای مو
ویتامین B1، B2 و B3: افزایش دهنده میزان و سرعت رشد مو
ویتامین B7 یا بیوتین: افزایش دهنده تولید کراتین در مو، مؤثر در رشد بیشتر و سریعتر مو
ویتامین B12: مؤثر در تولید گلبولهای قرمز و در نتیجه اثرگذار در فرایند اکسیژنرسانی به فولیکولهای مو
فسفر و کلسیم: از ترکیبات ضروری برای ساخت کراتین و مؤثر در افزایش درخشش، سلامت و استقامت مو
آهن و منگنز: افزایش دهنده گردش خون در فولیکولهای پوست و مو سر و در نتیجه اثرگذار در رشد بهتر موها و پیشگیری از ریزش آن
ویتامین B5 یا پانتوتنیک اسید: مؤثر در تولید برخی از هورمونها و کلسترول خوب (HDL) و در نتیجه مؤثر در سلامت عمومی موها
فواید و خواص قرص Hair vit
ویتامینها و مواد معدنی این قرص به صورت تخصصی بر مو اثر گذاشته و به همین دلیل میتواند ریزش مو ایجاد شده بر اثر فقر غذایی را به صورت کامل متوقف کند.
به طور کلی خواص و فواید این قرص عبارت است از:
- کاهش شکنندگی مو
- کمک به ضخامت مو
- محافظت از مو و پوست سر در برابر آلایندهها
- افزایش رشد ریش در آقایان و یا پیشگیری از کم پشتی آن
- تقویت فولیکولهای مو و افزایش خون و اکسیژنرسانی به آن
- جوانسازی پوست سر و پیشگیری از بروز مشکلات مرتبط
- بهبود رنگ طبیعی مو و افزایش درخشندگی
- تقویت سیستم ایمنی بدن به واسطه دارا بودن ویتامینهای خانواده B
- تولید کراتین مورد نیاز برای حفظ بافت طبیعی مو و پیشگیری از ایجاد موخوره
- تنظیم سطح کلسترول و هورمونهای مؤثر در پرپشت شدن مو (به واسطه وجود ویتامین B5)
- تحریک فولیکولهای مو برای رویش مجدد
نحوه مصرف قرص Hair vit
مطالعات نشان داده است بهترین زمان مصرف این قرص صبحها به صورت ناشتا و ۳۰ دقیقه قبل از وعده صبحانه است؛ البته این کپسول باید مانند مکملهای دیگر به همراه مقدار فراوانی آب مصرف شود تا میزان اثرگذاری و جذب مواد مؤثر آن افزایش یابد زیرا کمبود آب میتواند باعث غلیظ شدن خون شود که خود یکی از عوامل مؤثر در ریزش مو است.
معایب و عوارض قرص Hair vit
از جمله اثرات معایب و عوارض این قرص که در صورت مصرف بیش از حد آن بروز میکند، عبارت است از:
ایجاد مسمومیت: مسمومیت ایجاد شده بر اثر دریافت بیش از حد ویتامینها و مواد معدنی به ویژه زینک است، زیرا این ماده به عنوان یک ماده معدنی امکان ذخیره شدن در بدن را دارد و به همین دلیل دریافت بیش از حد آن میتواند موجب تجمع بیش از حد زینک در بدن و در نهایت بروز مسمومیت شود.
حساسیت در اثر ترکیبات به کار رفته در محصول: تا به امروز گزارشی مبنی بر بروز حساسیت در اثر این محصول نبوده، اما ممکن است این مکمل دارویی در افرادی که نسبت به روغن نارگیل، سویا و نخل حساسیت دارند موجب بروز مشکلاتی شود.
وارد شدن آسیب به اندامهای داخلی بدن: این عارضه در اثر مصرف بیش از حد آهن ایجاد میشود و اگر قصد بهرهمندی از این دارو را دارید باید در خصوص استفاده از سایر مکملهای دارویی به ویژه دستهای که دارای دز بالایی آهن است احتیاط کنید.
تداخل دارویی کپسول Hair vit
استفاده همزمان این محصول با داروهایی از جمله آلوپورینول، تتراسیکلینها، فلوروکینولونها، کینیدین، دیگوکسین و فنوتیازینها موجب بروز تداخل دارویی شده و لازم است بر اساس نظر پزشک فاصله زمانی مناسبی میان آنها تعیین شود.
نظر شما