به گزارش ایمنا، مهدی خلیلی در یک نشست خبری اظهار کرد: در حال حاضر ابنیه این تصفیه خانه به اتمام رسیده و اسناد خرید تجهیزات آن به شهرداری ابلاغ شده است و بزودی فرایند مناقصه برای خرید تجهیزات آن آغاز خواهد شد.
وی افزود: شهرداری انزلی میکوشد نظافت شهری را ارتقا دهد و تا حدودی توانسته در بخش نظافت خیابانهای اصلی به موفقیتهایی دست یابد.
شهردار بندرانزلی خواستار مشارکت مردم در طرح تفکیک زباله از مبدا شد و خاطرنشان کرد: این طرح با جدیت در انزلی دنبال خواهد شد و دستگاه قضائی نیز به شدت بر این مقوله اصرار دارد شهرداری انزلی نیز درصدد است کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کند.
خلیلی همچنین از تخصیص ۳۰۰ تن قیر رایگان به انزلی خبر داد و تصریح کرد: این شهرستان بعد از سالیان طولانی طبق تصمیم مجلس مبنی بر تخصیص قیر رایگان موفق شد در فاز اول ۳۰۰ تن قیر رایگان از سازمان شهرداریها دریافت کند که امیدواریم ظرف چند روز آینده این قیر وارد کارخانه آسفالت شود.
وی اضافه کرد: شهر انزلی پس از رشت تنها شهر دارای کارخانه آسفالت استان گیلان است که قدمت آن به دهه ۶۰ باز میگردد اما طی سالیان متمادی این کارخانه که تأمین کننده نیازهای شهرداری است به دلیل فرسوده شدن هزینههای بسیاری بر شهرداری انزلی تحمیل کرده و از تولیدات این کارخانه کاسته است. در این راستا یکی از اقدامات اولیه تعمیر این کارخانه فرسوده است.
شهردار انزلی تاکید کرد: در دو هفته گذشته این کارخانه تعطیل و در حال تعمیر است که به دلیل پرهزینه بودن این تعمیرات جز به جز و فصل و به فصل انجام خواهد شد تا تولیدات این کارخانه از کیفیت بهتری برخوردار باشند و فعالیت آن به طور مستمر ادامه داشته باشد.
خلیلی با اشاره به مشکل سگهای رها در خیابانهای این شهر، گفت: رسیدگی به این موضوع باید واقعگرایانه باشد اما حامیان حیوانات نگاه متفاوتی به این مقوله دارند.
وی اظهار کرد: برخی از حامیان حیوانات جمعآوری و انتقال این سگها به پناهگاه را زندانی کردن این حیوانات میدانند اما اغلب مردم خواستار ساماندهی این سگهای بدون صاحب هستند.
شهردار بندرانزلی با بیان اینکه تناقض موجود دشواریهایی برای شهرداری پدید میآورد، تاکید کرد: در همکاری متقابل میان شهرداری با حامیان حیوانات تلاش داریم با انگل زدایی، واکسیناسیون و عقیم سازی سگها تا حدودی از مشکلاتی که این سگها ایجاد میکنند بکاهیم.
خلیلی به مساله خانه میراثی اقبال اشاره کرد و افزود: شهرداری انزلی خود را نسبت به این میراث با ارزش، پاسخگو میداند و در این راستا در ۲۶ و ۳۰ آبان ماه در دو دادگاه بدوی و تجدید نظر شرکت کرد که در هر دو مورد تبرئه شد.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس حکم دادگاه شهرداری در انجام وظایف خود قصوری نکرده است. با وجود اینکه خانه اقبال یک اثر ملی نیست و تنها اثر واجد شرایط ثبت به عنوان اثر ملی است شهردار خود را نسبت به این اثر میراثی متعهد میداند.
شهردار بندرانزلی با تاکید بر حق خانواده مرحوم اقبال در مورد این خانه میراثی، تصریح کرد: در صورت تعیین چارچوب برای تبدیل این خانه به مکان فرهنگی، شهرداری در عمل به وظایفش مکلف خواهد بود.
خلیلی همچنین به خرید دو دستگاه اتوبوس برای ناوگان حمل و نقل شهری اشاره کرد و افزود: بزودی خبرهای خوبی در بخش ناوگان حمل و نقل شهری برای مردم انزلی خواهیم داشت؛ همچنین در آیندهای نزدیک سامانه ۱۳۷ برای درج شکایات در شهرداری راه اندازی میشود.
منبع: ایرنا
نظر شما