به گزارش ایمنا، چاپ نامههای خصوصی همینگوی در قالب کتاب، جزئیات بسیاری از روابط او با نویسندگان همدورهاش آشکار کرده است، برای نمونه از رابطه دوستانه وی با فیتز جرالد، نویسنده مشهور آمریکایی و نیز اختلافش با گرترود استاین، نویسنده و شاعر آمریکایی و مکث استمن، منتقد ادبی در این کتاب پردهبرداری شده است.
این کتاب نامههای همینگوی را از سال ۱۹۳۲ تا ۱۹۳۴ در بر میگیرد و شامل موضوعات متعددی همچون زندگی شخصی، کار، ماهیگیری، سیاست و غیره است. این نامهها دورهای خاص از زندگی همینگوی را به خوبی نمایش داده و از اهمیت خاصی برخوردار هستند. همینگوی پیش از این در سال ۱۹۲۹ توسط کتاب «وداع با اسلحه» به شهرت رسیده بود و در این دوره در تلاش است تا محدودیتها را کنار بزند.
این نامهها دید تازهای در مورد نوشتههای همینگوی ارائه میدهد و باعث میشود انسان با خواندن آنها ابعاد زندگی دنیوی و روزمرگیهای وی را دنبال کند.
با توجه به نظر پژوهشگران، یکی از رابطههای عمیق دوستی که از این نامهها پیداست، رابطه همینگوی و فیتز جرالد خالق رمان «گتسبی بزرگ» است. فیتز جرالد در زندگی با مشکلات زیادی همچون بیماری همسر و اعتیاد به الکل مواجه بود. وی ۹ سال سعی کرد تا کتاب خود را به چاپ برساند و این موضوع موجب نگرانی همینگوی شده بود. هنگامی که فیتز جرالد در سال ۱۹۳۴ موفق به انتشار رمان «لطیف است شب» شد، همینگوی نامهای به وی نوشته و در نامه به انتقاد از رمانش پرداخت.
وی در این نامه خطاب به فیتز جرالد نوشت: تراژدیهای شخصی خود را فراموش کن. تو پیش از آن که بتوانی چیزی بنویسی، باید زخم بخوری؛ اما فریفته زخم خود نشو و به آن وفادار باش؛ اما گمان نکن که هر چیزی برای تو یا نزدیکان تو اتفاق میافتد، اتفاق مهمی است. با این حال روی پاکت نامه نوشته بود که درباره قسمتهای خوب چیزی ننوشتهام؛ اما خودت میدانی که چقدر خوب هستند.
همچنین در بین این نامهها، دوستی آشکاری بین مانسون و همینگوی وجود داشته است که با خواندن آن پی میبریم پیش الگوی دو شخصیت سرد زن در آثار همینگوی، مانسون بوده است.
کتاب «نامههای ارنست همینگوی» با ترجمه احسان لامع در ۱۹۸ صفحه و با قیمت ۶۹ هزار تومان توسط انتشارات گیوا عرضه شده است.
منبع: خبرگزاری کتاب ایران
نظر شما