لزوم توجه شهروندان به تعرفه عوارض محلی

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز بر لزوم توجه شهروندان به تعرفه عوارض محلی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی نوای باغبان در شانزدهمین جلسه کمیسیون برنامه و بودجه، اظهار کرد: شهرداری منطقه هشت لایحه‌ای مبنی بر جابجایی اعتبار داده بودند، این منطقه ۱۰ میلیارد تومان برای خرید و مرمت خانه‌های تاریخی بودجه تعیین کرده بوده که در حال حاضر می‌خواهد سه میلیارد تومان برای بهسازی و زیرسازی پل قائم دریافت کنند.

وی تصریح کرد: شهرداری منطقه هشت برای این طرح یک میلیارد تومان بودجه داشته که کافی نبوده و در حال حاضر در صدد است با جابجایی اعتبار روند فعالیت پروژه را سریع‌تر کند؛ اعضای کمیسیون برنامه و بودجه با لایحه جابجایی اعتبار شهرداری منطقه هشت موافقت کرده‌اند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص اوراق مشارکت، گفت: ما از تعرفه عوارض محلی در خصوص اوراق مشارکت که برای سال‌جاری تعیین شده، استفاده نکردیم، لازم است که شهرداری در این راستا وارد عمل شده تا بتوانیم از این ردیف استفاده کرده و نگذاریم موضوع اوراق مشارکت حذف شود چراکه درصدی از بودجه در منابع به خطر خواهد افتاد.

وی در خصوص طلب یکی از ارگان‌ها به شهرداری، اظهار کرد: طلب شهرداری تبریز از دستگاه‌ها در حدود ۴۵۰ میلیارد تومان است و عمده ترین طلب از وزارت راه و شهرسازی بابت خط آهن تبریز _بستان آباد از زمین‌های خاوران است؛ ۴۲ هکتار از زمین‌های ما را وزارت راه برداشته بدون آنکه به ما هزینه‌ای بدهد از آن استفاده می‌کند.

نوای باغبان با بیان اینکه پالایشگاه تبریز از سال ۹۸ تاکنون هیچ هزینه‌ای به شهرداری نداده که باید این موارد را تبصره کنیم تا شهرداری به دنبال هزینه‌ها باشد، تصریح کرد: سال ۱۴۰۰ تعرفه عوارض محلی نسبت به سال ۹۹ در مقایسه با سال‌های قبل افزایش یافته و ما با جهش در سال ۱۴۰۰ مواجه شده‌ایم که تمامی موارد در ماده ۱۰و ماده ۱۰۰ آمده است.

وی ادامه داد: شورای پنجم در اواخر سال کاری خود تعرفه محلی را افزایش داده بودند که عواقب آن را شورای ششم باید می‌کشید و شهروندان فکر کردند که ما تعرفه را افزایش دادیم در حالی که چنین نبود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه در تعرفه عوارض محلی، پروانه‌های ساختمانی نیز جهش داشته است، گفت: شورای ششم فعلاً میلی به افزایش تعرفه عوارض محلی ندارد و سال آینده هم حساب شده آن را جهش خواهد داد.

«روح الله دهقان‌نژاد» عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز در سخنانی اظهار کرد: اگر در سال گذشته افزایش تعرفه داشتیم دلیل این بوده که طی سال‌های گذشته این افزایش نبوده و یک باره اقدام به افزایش کرده‌اند، به نظرم می‌رسد باید روند گذشته را تکرار نکنیم و بر اساس رشد قیمت، عوارض محلی را نیز تعیین کنیم.

وی پیشنهاد کرد در بخش‌های مورد نیاز تعرفه عوارض محلی افزایش یابد و در مابقی بخش‌ها تنها درصد کمی افزایش تعرفه لحاظ شود.

«احد صادقی» دیگر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: نیاز است تا در آینده طبق سیاست کلی جامعه در بودجه ریزی توجه ویژه ای به ماده ۱۱ شود.

وی افزود: در مناطق حاشیه شهر سفت و سخت کاری منجر به ساخت و ساز غیر مجاز می‌شود که به واسطه این ساخت و سازها ما از عوارض دور می‌شویم از این رو باید به ماده ۱۱ توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: پسماند و عوارض نوسازی برای ما بسیار مهم بوده که باید به این موضوع توجه‌ای ویژه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه قدیمی ترین محل درآمد شهرداری نوسازی بوده که باید در این راستا گزارش‌هایی را گردآوری کنیم، گفت: رفتار ما با مودیانی که به ما بدهی دارند وقتی چک‌هایشان وصول نمی‌شود، باید شفاف‌سازی شود تا طبق استناد به قانون با آنها رفتار شود.

کد خبر 540217

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.