تداخل مناطق مسکونی و صنعتی مهمترین چالش فرون‌آباد

شهردار فرون‌آباد پاکدشت گفت: تداخل مناطق مسکونی و صنعتی با یکدیگر، مهمترین مشکل این شهر در مسیرخدمت‌رسانی به مردم است.

به گزارش ایمنا، احسان درویشی اظهار کرد: یکی از مهمترین چالش‌های شهر فرون‌آباد تداخل مناطق مسکونی و صنعتی است و این امر باعث شده در سال‌های اخیر، در مناطقی از شهر مناطق مسکونی در میان کارگاه‌های صنعتی ایجاد شود.

وی افزود: وجود سکونت‌گاه غیررسمی در کنار رشد نامتوازن شهر سبب شده تا فرون‌آباد به دلیل مهاجرپذیری همواره شاهد رشد جمعیت نامتوازن با شهر باشد و این امر مشکلات عدیده‌ای را برای مدیرت شهر و اجرای برنامه‌های بازآفرینی شهری ایجاد کرده است.

شهردار فرون‌آباد پاکدشت با اشاره به وجود ۳۰ هکتار بافت فرسوده در فرون‌آباد، خاطرنشان کرد: طرح هادی این شهر پنجم بهمن ۱۳۹۶ از سوی استاندار وقت تهران به استناد مصوبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۰ هیأت وزیران به شهرداری این شهر ابلاغ شد که بر اساس این طرح، محدوده شهر فرون‌آباد ۱۶۱ هکتار و حریم شهر یک هزار و ۳۳۹ تعیین شده است.

وی با بیان اینکه از مجموع وسعت محدوده شهر فرون‌آباد، ۳۰ هکتار جز بافت فرسوده است که با اجرای طرح بازآفرینی شهری، این بافت فرسوده نوسازی و کارآمد می‌شود، گفت: شهر فرون‌آباد با برخورداری از یک هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی، یکی از شهرهای صنعتی استان تهران محسوب می‌شود ضمن این که این شهر علاوه بر واحدهای صنعتی، از ۶ هزار و ۵۶۳ واحد مسکونی نیز برخوردار است.

درویشی تصریح کرد: با اجرایی شدن طرح بازآفرینی شهری علاوه بر ارتقای سطح زندگی و امکانات رفاهی، ساکنان مناطق واقع در بافت فرسوده که اقدام به بهسازی و نوسازی واحدهای مسکونی خود کنند از تسهیلات نوسازی و بهسازی مسکن برخوردار خواهند شد.

وی گفت: با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، برای نوسازی بافت‌های فرسوده مسکونی شهری، به هر طبقه ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود چهار درصد با دریافت معرفی نامه از سوی شهرداری پرداخت می‌شود.

شهردار فرون‌آباد ساخت و سازهای غیرمجاز را دیگر آفات این شهر دانست و افزود: ساخت و سازهای غیر مجاز، زیر پا گذاشتن حقوق شهروندی و تعدی به حریم و امکانات شهری به شمار می‌رود و شهرداری با تمام توان در جهت حفظ حریم شهر، با تخلف برخورد می‌کند.

منبع: ایرنا

کد خبر 538812

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.