اعلام آمادگی هلال‌احمر اصفهان برای کمک به زلزله جنوب/آغاز طرح زمستانه از ۱۳ آذر

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان گفت: برای کمک به زلزله‌زدگان هرمزگان و بندرعباس اعلام آمادگی کرده‌ایم. در صورت اعلام سازمان برای تهیه چادر، اعزام امدادگر و سایر امکانات مورد نیاز سریعاً اقدام خواهد شد، طرح زمستانه در ۴۲ پایگاه استان در حال انجام است.

داریوش کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص اعلام آمادگی برای کمک به مناطق زلزله‌دیده، اظهار کرد: هلال‌احمر استان اصفهان برای کمک به زلزله‌زدگان هرمزگان و بندرعباس اعلام آمادگی کرده است. پس از اطلاع از وقوع دو زلزله در بندرعباس تا به امروز، سیستم مدیریت پاسخگویی یا مدیریت بحران شهرستان‌ها و تیم ارتباطات هلال‌احمر آماده بوده و با سازمان از طریق تصاویر ویدئو کنفرانس در تماس بوده است. در صورت اعلام سازمان برای تهیه چادر، اعزام امدادگر و سایر امکانات مورد نیاز سریعاً اقدام خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر سعی بر خارج شدن از سیستم سنتی بوده، برای هر حادثه ساختاری تعریف شده و سیستماتیک عمل می‌شود. به محض وقوع زلزله بالای پنج ریشتر اقداماتی انجام شده و با وقوع زلزله با بزرگی شش ریشتر به بالا، سامانه پاسخگویی در استان به صورت کامل به حالت آماده‌باش و وضعیت قرمز در می‌آید.

انبارهای هلال احمر در حد پاسخگویی به نیاز در بحران‌ها تجهیز شده است

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با اشاره به تعداد امدادگران جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان، تصریح کرد: تعداد امدادگران درجه‌بندی شده، پرونده‌دار و بالقوه جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان دو هزار و ۹۰۰ نفر است و حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر، حداقل در ماه ۱۰ روز با جمعیت در ارتباط بوده و خدمات داوطلبانه مانند شیفت، حضور برای کمک در حوادث و شرکت در برنامه‌های فوق برنامه را بر عهده دارند.

وی در خصوص وضعیت انبارهای هلال‌احمر استان اصفهان، گفت: در حد بضاعت و اعتبارات دولتی خرید برای انبارهای هلال‌احمر استان انجام شده است. با توجه به اینکه استان اصفهان در مرکز کشور قرار دارد و دسترسی اکثر استان‌ها به آن راحت‌تر است، انبارها در حد پاسخگویی به نیازهای مورد توجه تجهیز شده است. وضعیت انبارها هر شش ماه یکبار به سازمان هلال‌احمر منعکس شده و کمبودها اطلاع داده می‌شود.

اجرای طرح زمستانه در ۴۲ پایگاه هلال‌احمر

کریمی ادامه داد: وضعیت انبارها به گونه‌ای نیست که برای شرایطی مانند زلزله وارد بحران شویم اما نیازمند اقدامی اساسی برای تأمین اقلام امدادی در کل کشور هستیم. بیشتر تجهیزات استفاده شده در حوادث جاده‌ای ساخت کشورهای خارجی است؛ با توجه به تحریم‌ها و جنگ اقتصادی، وارد کردن قطعات و تأمین هزینه‌های آنها با چالش روبه‌رو است. تلاش بر استفاده از تجهیزات موجود به بهترین نحو ممکن است.

وی افزود: در راستای تعمیر و نگهداری از تجهیزات موجود، چند مورد از تجهیزات تعمیر شده است و یا قبل از بروز مشکل در آنها، به سازمان امداد ارجاع شده، قطعات مورد نیاز یافت شده و مورد تعمیر قرار گرفته‌اند. چالش‌های این چنینی نه تنها هلال‌احمر، بلکه همه دستگاه‌های امدادی را دچار مشکل کرده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با اشاره به طرح زمستانه اظهار کرد: طرح زمستانه هلال‌احمر معمولاً از ۱۳ آذرماه شروع می‌شود و پیش‌بینی‌ها برای اجرای این طرح در سال جاری در دست انجام است. بروزرسانی و تعمیرات جزئی مورد نیاز تجهیزات، آموزش، بازآموزی، جلسات هماهنگی با سایر دستگاه‌های امدادی در تمام محورهای استان در ۴۲ پایگاه هلال‌احمر در حال انجام است؛ در صورت موافقت سازمان پایگاه‌هایی نیز به صورت موقت دایر خواهد شد. طرح زمستانه در تمام محورهای استان اجرا می‌شود و تفاوتی میان محورهای برفی با محورهای دیگر وجود ندارد.

کد خبر 535636

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.