مهدی طالبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه در بسیاری از نقاط هچیرود که پیشتر جزئی از شهر نبود ساخت و ساز و خدمات شهری شامل آب، برق، گاز و آسفالت انجام شده است و عملاً هیچگونه کشاورزی در این نقاط وجود ندارد، اظهار کرد: خارج کردن این مناطق از محدوده شهر عاقلانه و منطقی به نظر نمیآید و قرار گرفتن این مناطق در خارج از محدوده، حاصلی جز افزایش هزینهها در بر نخواهد داشت.
وی ادامه داد: خارج کردن محدودههای مسکونی که به واسطه نیازهای شهری ساخت و ساز شده، از محدوده قانونی شهر و همچنین توجه نکردن به نیاز محلات ۱۳ گانه شهری جهت توسعه بافت و امکان ساخت و ساز، حاصلی جز ایجاد نارضایتی و افزایش هزینههای دولت و مردم نداشته است.
رئیس شورای اسلامی شهر هچیرود تصریح کرد: هدف این شورا توسعه عدالت محور مناطق شهری، رفع مشکلات مردم و توسعه کشاورزی در مناطقی است که امکان کشت و کار، باغداری و کشاورزی و دامپروری وجود دارد.
طالبی خاطر نشان کرد: محدوده پیشنهادی شورای اسلامی شهر ۹۵۰ هکتار با در نظر گرفتن شرایط فعلی هچیرود و با توجه به جمعیت غیر ثابت شهر و افزایش روز افزون تقاضای ساخت و ساز در شهر با توجه به بازگشایی فاز جدید آزادراه تهران_شمال در آینده نزدیک است.
وی با بیان اینکه با توجه به طرح آمایش سرزمینی استان مازندران و محدودیت زمین و حفظ کاربری اراضی کشاورزی توصیه به بلند مرتبه سازی در بعضی مناطق با در نظر گرفتن ظرفیت آن مناطق، مناسب به نظر میرسد اضافه کرد: انتظار میرود محدودیت ایجاد شده در این خصوص توسط شورای عالی شهرسازی در دولت جدید برطرف گردد.
نظر شما