به گزارش ایمنا، مرتضی رضوانی با اشاره به مشخصات فنی بالابر اظهار کرد: این بالابر دارای حداکثر ارتفاع کاری ۲۶ متر، ارتفاع تا کف سبد ۲۴ متر، دسترسی جانبی ۱۳.۵ متر، ظرفیت سبد ۲۰۰ کیلوگرم / فایبرگلاس، زاویه دوران ۳۳۰ درجه و وضعیت کنترل، الکتروهیدرولیکی – تابلوی کنار شاسی و داخل سبد است.
وی افزود: آتش نشانی سازمانی است که نیاز به تجهیزات لازم و به روز دارد که اینک با بسیاری از کمبود و تجهیزات مواجه هستیم.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیروان نیز خاطرنشان کرد: متأسفانه دومین شهر استان که دارای ساختمانهای هفت طبقه است و اخیراً مجوز ساخت هشت طبقه هم انجام شده است تاکنون از داشتن خودروی بالابر محروم بود که در صورت وقوع حوادث آتش سوزی باید نیروها از پلهها ورود میکردند و جانشان به خطر میافتاد.
حیدری تاکید کرد: در سال ۹۷ برای خرید بالابر ۲۶ متری این شهر قراردادی منعقد شد که پس از پی گیری های فراوان این امر محقق شد.
وی اضافه کرد: همچنین خودروهای آتش نشانی فرسوده است و با کمبود اطفای حریق مواجه هستیم که درخواست داده شده است ولی با توجه به افزایش هزینههای خودرو و سایر تجهیزات تاکنون اقدام خاصی برای رفع مشکلات انجام نشده است.
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیروان با بیان اینکه برای خرید تجهیزات مورد نیاز آتش نشانی نیاز به اعتبار است، تصریح کرد: کیفیت کار آتش نشانی به سرعت در رسیدن به محل حادثه و عملکرد مطلوب در هنگام انجام عملیات است که تمام این موارد علاوه بر توان نیروها با داشتن تجهیزات مورد نیاز محقق میشود.
حیدری با اشاره به اینکه استاندارد رسیدن به محل حادثه چهار دقیقه است، گفت: این استاندارد با توجه به شرایط و مخاطرات متفاوت است ولی زمان رسیدن نیروها سر صحنه حوادث در این شهر سه تا چهار دقیقه است.
وی گفت: آتش نشانان شیروان در نیمه نخست امسال ۳۹۳ مأموریت برای امدادرسانی در حادثهها و اطفای حریق انجام دادند که بیشترین آن مربوط به امداد و نجات، آتش سوزی فضای سبز و تصادفها بود.
منبع: ایرنا
نظر شما