به گزارش ایمنا، مهندس محسن فرهادی اظهار کرد: در زمینه کارکنان چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، طبیعتاً انتظار این است که تمامی شاغلین واکسن کرونا را دریافت کرده باشند. این امر کمک میکند به اینکه میزان مبتلایانی که به سمت بیمارستان و به سمت بستری و فوت میروند، به شدت کاهش یابد.
وی افزود: برخورد قانونی ما با افرادی که واکسن تزریق نمیکنند، ممکن است عدم ارائه برخی خدمات باشد که البته پلتفرم کلی آن آماده شده و به شرط تصویب ستاد ملی کرونا به زودی در کشور اجرایی میشود. یعنی فرد از خدمات عادی محروم میشود.
فرهادی ادامه داد: طبق پلتفرمی که آماده شده و امیدوارم به زودی در ستاد ملی کرونا تصویب، ابلاغ و اجرا شود، اجرا نشدن پروتکلهای بهداشتی در محیط کار مجازاتهای قانونی یک فرد کارمند را به دنبال خواهد داشت. یعنی اگر فردی کارمند است و دچار این تخلفات بهداشتی شود، طبیعتاً مقام مسئول، باید وی را به هیأتهای بدوی رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت معرفی کند تا مجازاتها در آنجا انجام شود.
وی گفت: باید با زمان و طبق شرایط پیش رویم تا پوشش واکسیناسیون مناسب بالای ۷۰ درصد حداقل در تزریق تک دز در جمعیت برسیم. امیدواریم به زودی با روندی که در تزریق واکسن انجام میدهیم و اکنون نزدیک به یک میلیون دز واکسن در روز زده میشود، امیدواریم حداکثر تا دو هفته آینده به مرز این پوشش ۷۰ درصد برسیم و عملاً مشوقها و محدودیتهای عدم واکسیناسیون اعمال میشود.
منبع: ایسنا
نظر شما