به گزارش ایمنا، سعید خال اظهار کرد: در ۲۰ ماه گذشته سازمان بهشت زهرا شرایط بسیار سختی و طاقت فرسای را سپری کرده است. شرایط غیرقابل تصوری که در طول فعالیت این سازمان بی سابقه بود و حتی نظیر آن را در طول دفاع مقدس را نداشتهایم.
وی تصریح کرد: سازمان تلاش کرد با تلاش و کار بیشتر و حتی در ایام خاص و تعطیلات در کنار مردم باشد و تا این لحظه در بهشت زهرا (س) قطعهای به نام قطعه کرونایی نداشتهایم و خانوادههای متوفیان کرونایی در هر قطعهای که درخواست داشتند با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی و شرعی عزیزشان به خاک سپرده شده است.
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) ادامه داد: سازمان بهشت زهرا (س) از ۱۶ فروردین ۹۹ تا به امروز بیش از یک سال و نیم است که تمام متوفیان ناشی از کرونا را با آب تطهیر و تغسیل کرده و در نهایت به خاک میسپارد.
وی افزود: بر اساس آمار وزارت بهداشت حدود ۴۰ درصد از متوفیان کرونایی در کل کشور مربوط به شهر تهران است.
خال با اشاره به ورود واکسن در کشور و واکسیناسیون گروههای مختلف، گفت: بنا به دستور زاکانی شهردار تهران به صورت جهادی و با همکاری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سایر مجموعههای شهرداری تهران، پایگاههای متعددی در شهر تهران راهاندازی شده است و در بهشت زهرا نیز در مکانی در مجاورت درب خروجی مترو و جوار حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و شهدای گرانقدر، سوله بحران تبدیل به مرکز واکسیناسیون شده است و شهروندان میتوانند به این مرکز در بهشت زهرا برای دریافت واکسن مراجعه کنند و هیچ محدودیتی برای تزریق واکسن وجود ندارد و حتی اتباع نیز میتوانند برای دریافت واکسن به این محل مراجعه کنند.
وی اظهار کرد: عاجزانه از خانوادهها درخواست میکنم با این فرصتی که برای دریافت واکسن فراهم شده است استفاده کنند به دلیل اینکه تمام متوفیانی که در این روزها در بهشت زهرا پذیرش میشوند افرادی بودند که واکسن نزدهاند.
منبع: تسنیم
نظر شما