به گزارش ایمنا، مصطفی قانعی با اشاره به جزئیات طرح کنترل هوشمند کرونا، اظهار کرد: با تلاش دو ساله شرکتهای دانش بنیان در حوزه زیر ساخت یک فناوری اطلاعات هوشمند و مدیریت خوبی که در وزارت کشور انجام شد، سامانهای راهاندازی کردیم که به شکل هوشمند تمام بانکهای اطلاعاتی، ترددها، ورود و خروج از کشور و تمام سامانههای اطلاعاتی به آن متصل میشود.
وی افزود: این سامانه اطلاعاتی قادر است این نوید را به کسانی که واکسن زدهاند و ناقل ویروس نیستند بدهد که اجازه داشته باشند کسب و کارها را بازگشایی کنند. این سامانه نویدی برای باز شدن اقتصاد و مهار کرونا را به دنبال دارد و برای این کار تمام ارگانها مشارکت میکنند. قرار است این سامانه به صورت آزمایشی طی یک یا دو هفته آینده در استان قزوین آغاز به کار کند و اگر نتایج موفقیت آمیزی داشت وارد مرحله کشوری شده و در کل کشور اجرا شود. امیدواریم طی ۲ الی ۳ ماه آینده نتایج خوبی به ستاد ملی کرونا ارائه شود.
وی با اشاره به ردیابی افراد کرونایی تاکید کرد: در باز کردن کلیه فعالیتهای اقتصادی که به دلیل کرونا به طور عمومی بسته بود، در حال حاضر صاحب کسب و کارهایی که دو دوز واکسن را دریافت کرده باشند میتوانند به فعالیت اقتصادی خود ادامه دهند. برای تشخیص تزریق دو دوز واکسن افراد، شرکتهای دانش بنیانی وجود دارد که با ساخت دستگاههایی که مبتنی بر سامانههای تشخیصی بسیار سریع هستند میتوانند اطلاعات افرادی را که ناقل هستند و یا دو دز واکسن را دریافت کردهاند در آنها ثبت کنند. از طرفی این سامانه به شکل هوشمند تمام نقاط ورودی و خروجی مراکز عمومی از باشگاهها گرفته تا ورودی و خروجی شهرها را کنترل میکند.
وی افزود: برای این سامانه دیگر کسی جایی ثبت نام نمیکند و کدی دریافت نمیکند بلکه بر اساس قدرت این سامانه عمل میشود و برای ثبت اطلاعات افراد سالم و افرادی که دو دوز واکسن را تزریق کردند نیاز به ثبت نام در سایت و دریافت کارت نیست بلکه بر اساس قدرتی که این سامانه دارد اطلاعت آزمایشگاهی آن در این سامانه ثبت میشود و مبانی تردد فرد ردیابی شده و به آن اجازه تردد داده میشود.
قانعی تاکید کرد: کسانی هم که واکسن تزریق نکردند و هم ناقل بیماری هستند این سامانه آنها را نیز ردیابی کرده و اجازه تردد و یا کسب و کار به آنها نخواهد داد.
منبع: ایسنا
نظر شما