به گزارش ایمنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، علیرضا زبردست در جریان برگزاری آئین گرامیداشت روز آتشنشان ضمن تقدیر از همه کادر زحمتکش سازمان آتشنشانی تبریز اظهار کرد: سازمان آتشنشانی تبریز با ۲۳ ایستگاه عملیاتی و سه پست عملیاتی در تبریز فعالیت دارد که در این ایستگاهها ۵۷۴ نفر نیرو فعالیت دارند.
وی افزود: نیروهای ایثارگری در سازمان داریم، اما تعداد نیرو و ایستگاه طبق استانداردها پایین است. برابر استانداردها در شهری با جمعیت تبریز باید ۳۷ الی ۴۰ ایستگاه عملیاتی با ۹۷۰ نفر نیروی انسانی فعال باشد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز در خصوص استهلاک تجهیزات و دیگر مشکلات آتشنشانان تبریز تصریح کرد: کادر زحمتکش و ایثارگر سازمان از دو بعد در مضیقه هستند، یکی ناایمن بودن ملزومات و فضاهای شهر تبریز و دیگری ضعف تجهیزات است. ابزارهای مورد استفاده کهنه و قدیمی هستند و نیاز به تعویض و بهروزرسانی دارند.
زبردست تاکید کرد: بودجه تعریف شده سازمان در سال ۱۴۰۰ به مقدار ۱۶۰ میلیارد تومان است که امیدواریم بخشی از نیاز ما را تأمین کند اما تا به امروز تنها موفق به جذب یک میلیارد تومان از این بودجه شدهایم. سازمان آتشنشانی همه شیرهای هیدرات سطح شهر را پوشش داده است، اما همه آنها در حد ۴۰ درصد است و باید در سطح شهر افزایش یابد.
وی با اشاره به افزایش ضریب ایمنی بازار تبریز که طی چند سال اخیر انجام شده است، گفت: از سال ۹۸، ۲۰ مورد حریق در بازار بزرگ تبریز اتفاق افتاده که به همت بازرسیهای شبانهروزی نیروها مدیریت شده است.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز با تاکید بر اینکه آموزش نیروهای آتشنشانی را در دستور کار قرار داده و ارتقای درجه آنها بر اساس مهارت بوده است، تصریح کرد: طی قرارداد با دانشگاههای آزاد، تبریز و … توانستیم کوادکوپتر بومی اطفای حریق را طراحی و ارائه کنیم.
زبردست ضمن درخواست از شهردار منطقه دو مبنی بر نامگذاری پارکی با عنوان آتشنشان اظهار کرد: تعداد ۱۲۰ نفر کادر تأمین نیرو داریم که تبدیل وضعیت نشدهاند و امیدواریم مشکلات اداری این عزیزان مرتفع شود.
نظر شما