محمد نادری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به وجود دو آرامستان در شهر لردگان، اظهار کرد: یکی از این آرامستانها در محدوده گلزار شهدا است که غسالخانه و جایی برای خاکسپاری متوفیان ندارد که بارها حفاران قبر هنگام ایجاد یک قبر برای متوفی متوجه شدند امکان دفن جنازه جدید در آن محل نیست و مشکل شرعی ایجاد خواهد شد پس عملاً گنجایش ندارد.
وی افزود: سمت جنوب شرقی شهر، آرامستان دیگری قرار دارد که دارای غسالخانه است و متوفیان کرونایی و غیر کرونایی در آن به خاک سپرده میشوند.
نادری تاکید کرد: بیش از یکسال است در این آرامستان قسمتی برای غسل متوفیان غیرکرونایی تدارک دیده شده اما از آن استفاده نمیشد که با پیگیری اعضای شورای ششم و شهردار چند روز پیش به بهرهبرداری رسید.
وی ادامه داد: غسالخانه نخست شهر قدیمی است، با الحاق سه روستای شیرانی جلیلآباد، خاردان و حاجی آباد در سالهای گذشته به لردگان نیاز شهر بیشتر است و برای اکثر افرادی که از روستاهای اطراف در بیمارستان لردگان بستری و فوت شدند، عملیات تدفین در غسالخانه لردگان انجام میشود پس غسالخانه دیگری به ویژه در شرایط کرونا نیاز بود.
نادری تصریح کرد: غسالخانه قدیمی لردگان در حال حاضر از نظر بهداشتی یک مکان تعویض لباس مناسب برای غسال ندارد و باید از نظر بهداشتی ارتقا یابد که نیاز به همکاری دیگر متولیان است.
نادری گفت: در دوره گذشته فعالیت شورا یک زمین برای آرامستان جدید شهر در نظر گرفته شد که زمین از منابع طبیعی و آبخیزداری اخذ و در نهایت سند به نام شهرداری گرفته شد.
وی افزود: این زمین ۷.۸ هکتار است که اقدامات برای بهرهبرداری از آن انجام شده و باید در ادامه شهرداری با همکاری تمامی دستگاههای خدمات رسان زیرساخت لازم را به این مکان برده و یک طرح در آن پیاده کند.
نادری تاکید کرد: شورا هم در این راستا در حال پیگیری آرامستان جدید است. همچنین حصار کشی، تعمیر و به روز رسانی آرامستان فعلی جز برنامههای شورای ششم است که در دوره گذشته شورا هم اعتبار برای این موارد در نظر گرفته شده است.
عضو شورای شهر لردگان، خاطرنشان کرد: پنج جریب از یکی از آرامستانهای شهر هم توسط یک خیر اهدا شده و ۲۰ جریب دیگر را در سالهای گذشته به مردم فروخته لذا عدهای که از قبل زمین خریداری کردند میتوانند متوفیان خود را در آن به خاک بسپارند.
نظر شما