به گزارش ایمنا، نگار عابدی درباره انتقادهایی که نسبت به بی تغییر بودن کاراکترهای «دودکش» علی رغم گذشت سالهای مختلف یا به سمت ساده لوحی رفتند، مطرح شد، اظهار کرد: افروز در فصل اول یک آدم ساده و آرام است. خیلی حرف نمیزند و منفعل است در عین حال به برادر بزرگترش احترام میگذارد و به برادر کوچکترش محبت میکند. بعضی آدمها در جوانی ناشی از غرور یا خجالت، بستهتر باشند اما به مرور راحت تر مکنونات قلبی شأن را میگویند. ما در ۱۰ سال گذشته در ارتباط با آدمهای دیگر، جدی تری بودهایم اما در مواجهه با مسائل، خودمان را به آن راه میزنیم و فشارها ناشی از این میشود که آدمها رفتار شیرینتری داشته باشند، البته منظورم شیرین عقل بودن نیست.
این بازیگر که مهمان برنامه «سریالیست» با اجرای پدرام کریمی بود، درباره نقدهایی که درباره سریال «دودکش» خوانده گفت: در دورانی که سریال پخش میشد و ما روز پخش بودیم، خیلی از نقدها را از دست دادم. من همزمان با تصویربرداری نقدها را نمیخوانم چون روی کارم تأثیر میگذارد.
وی افزود: من روز آخر فیلمبرداری به سریال «در کنار پروانه ها» منتقل شدم و تا امروز هم درگیر هستم. هنوز برای خواندن نقدها وقت دارم و اگر قرار باشد فصل جدید این سریال ساخته شود، تا آن موقع نقدهای مکتوب را خواهم خواند.
این بازیگر تاکید کرد: البته نقدهای خوبی شنیدم که مهم ترینشان این بود که سریال بسیار شریف است. یک سریال وقتی میخواهد بر لب مخاطب خنده بنشاند، از نظر من اینکه چطور از مخاطب خنده بگیریم مهم است. آیا قرار است سراغ شوخیهای سطحی یا فانتزیهایی که در زندگی مان وجود ندارد برویم؟ درباره این سریال به جرأت میتوانم بگویم ۹۸ درصد راضی بودند!
وی درباره انتقاد دو درصد باقی مانده توضیح داد: بعضی از جاهای سریال تلخ بود و به همین انتقاد میکردند. به نظر من آقای نیک نژاد این خط داستانی را خیلی درست پیش بردند. ما با طنازی مشکلات را مطرح میکنیم تا بتوانیم به آنها بپردازیم. ما همه در روزهایی هستیم که باید در کنار هم آنها را تحمل کنیم تا رد شوند و بگذرند. بنابراین سریال طبیعتاً در بخشهایی تلخ شده بود.
عابدی در پاسخ به مجری «سریالیست» در این باره که آیا موافق ساخت «دودکش ۲» بوده، توضیح داد: خیلی زیاد. آقای نیک نژاد طرح داستان را نوشته بود و تک تک شخصیتها را خودش خلق کرده بود، حتی برای برخی از آنها ما به ازا دارند. در «پادری» که من نتوانستم همکاری کنم قدری شخصیتها کمرنگ بود و جا بود آنها دوباره زنده شوند. حیف بود دوباره به این آدمها پرداخته نشود.
این بازیگر تصریح کرد: آدمهایی مشابه کاراکترهای دودکش هنوز وجود دارند اما در سیاهی و تاریکی برخی آدمهای بد آنها دیده نمیشوند.
این بازیگر درباره میزان مخاطب سریال اظهار کرد: ما دو پیک کرونا را حین ساخت سریال پشت سر گذاشتیم و نزدیک به یک ماه پروژه به علت درگیر شدنمان با کرونا تعطیل بود و خود من مبتلا شدم. جامعه در این ایام سختی زیادی داشت و خانهای نبود که یک نفر در آن کرونا نگرفته باشد و این عوامل خیلی مؤثر است.
وی همچنین در واکنش به نقد منتقد برنامه گفت: کلیشهای بودن زنان سریال را قبول ندارم و اگر بخواهیم اینطوری نگاه کنیم هر نقش مادری کلیشهای است. درباره افروز اینگونه نیست و او یک زن آرام و بی زبان است که بیشتر به جای قربان صدقه رفتن بچههایش اهل عمل است.
عابدی درباره تجربه کرونا گرفتنش گفت: ضعف و بی حالی شدیدی داشتم اما بعد از پایان دورهام بلافاصله سر کار رفتم و همان موقع هم به گرگان رفتیم.
وی درباره ساخت «دودکش ۲» بیان کرد: سر یالهایی مثل «پایتخت» یا «دودکش» به برند تبدیل شده اند و همیشه درباره سری بعدی آنها این احتمال وجود دارد. معمولاً پایان هر فصل هم باز است. دودکش هم پایان بازی داشت. اگر این بار هم هشت سال طول بکشد تا فصل بعدی ساخته شود، اگر زنده بودم، بازی میکنم.
منبع: ایسنا
نظر شما