توضیح درباره ممنوعیت دادن کارنامه به مادران

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش درباره ماجرای ممنوعیت دریافت کارنامه و وجاهت قانونی این ماجرا توضیح داد.

به گزارش ایمنا، محمد حسین کفراشی، در واکنش به ماجرای ممنوعیت دریافت کارنامه توسط مادران، اظهار کرد: به هیچ وجه چنین قانون و بخشنامه‌ای وجود ندارد و پدر یا مادر هر دو به عنوان، ولی دانش‌آموز در امور آموزشی و پرورشی فرزند خود مشارکت داشته باشد.

وی افزود: تنها در صورتی ممنوعیت مشارکت در امور پرورشی و تربیتی دانش‌آموز اعمال می‌شود که پدر یا مادر با هم اختلاف داشته یا جدا شده باشند و حضانت فرزند به یکی از اولیای دانش‌آموز یا مادر یا پدر برسد که در این صورت هم صرفاً ممنوعیت برای مادر وجود ندارد.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در دوره ابتدایی و متوسطه اول حدود ۷۰ درصد امور مربوط به دانش‌آموز از سوی مادران انجام می‌شود، گفت: علاوه بر آن مادران در انجمن‌های اولیا و مربیان و کارهای تربیتی نقش فعال و سازنده‌ای دارند و همواره آموزش و پرورش قدردان آنهاست همچنین بخش عمده رسیدگی به امور درسی دانش‌آموزان هم با توجه به مشغله بیشتر پدران معمولاً به کمک مادران انجام می‌شود. اگر احیاناً غیر از این شرایط، به طور موردی ممنوعیتی برای مادران وجود داشته باشد، این موضوع را پیگیری می‌کنیم اما تاکنون گزارشی به ما نرسیده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کد خبر 521976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.