به گزارش خبرنگار ایمنا، کمال حیدری امروز –دوشنبه ۲۲ شهریورماه- در نشست خبری آنلاین در خصوص انجام واکسیناسیون در اصفهان، اظهار کرد: احتمال دارد در آبان ماه موج بعدی بیماری کووید ۱۹ را تجربه کنیم و با پوشش بالای واکسیناسیون میتوان از میزان مرگومیرها و ابتلای افراد کاست.
وی ادامه داد: بر روی افراد مسن و پرخطر تمرکز کردیم و ۷۹ درصد از فوتیهای موج پنجم، همان افرادی بودند که برای انجام واکسیناسیون اقدام نکردند، اطلاعات نادرست در خصوص واکسیناسیون و رعایت نکات بهداشتی به کنترل بیماری ضربه خواهد زد و نیاز است تا افراد در اسرع وقت که در گروه هدف واکسیناسیون قرار میگیرند، برای واکسینه شدن اقدام کنند.
حدود ۲ میلیون نفر در اصفهان واکسینه شدند
رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان در خصوص آمار واکسیناسیون در استان اصفهان، خاطرنشان کرد: تاکنون در استان اصفهان حدود دو میلیون نفر واکسینه شدند که از این تعداد حدود یک میلیون و ۳۰۰ نفر دوز اول و حدود ۷۴۰ هزار نفر دوز دوم را دریافت کردند، بر این اساس حدود ۳۵ درصد از جمعیت استان اصفهان دوز اول و حدود ۲۰ درصد از جمعیت نیز دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
وی با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون در برخی از شهرستانهای استان اصفهان به حدود ۶۰ درصد رسیده است، تصریح کرد: در برخی روستاها و شهرستانهای استان افراد بالای ۳۰ واکسینه خواهند شد تا هر چه زودتر به ایمنی جمعی واکسیناسیون برسیم.
کاهش آمار فوتیها و مبتلایان کند است
حیدری با تاکید بر اینکه احتمالاً تا یک ماه و نیم دیگر به میزان ۷۰ درصد واکسیناسیون جمعیت در استان خواهیم رسید، افزود: مهم این است که واکسن به جمعیت تزریق شود و نوع واکسن آنقدر اهمیت ندارد و بهتر است افراد برای ایمنی جمعی در برابر کرونا هر چه زودتر واکسینه شوند تا در موج بعدی مرگومیر کمتری داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه واکسن آسترازنکا تنها برای نوبت دوم تزریق میشود، اظهار کرد: در حال حاضر واکسنهای سینوفارم و کووبرکت در دسترس است و برای افراد تزریق میشود.
رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: از چند روز گذشته تاکنون کاهش تعداد مبتلایان بیماری کرونا را داریم، اما باید توجه داشت که شیب کاهشی به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بداشتی مقابله با کرونا و حضور در تجمعات و دورهمیها کند است و همچنان نگران شرایط هستیم، چرا که در وضعیت شکننده قرار داریم و ممکن است اگر همچنان رعایتها کمرنگ باشد قبل از اینکه موج پنجم به پایان برسد، وارد موج ششم شویم.
واکسیناسیون در اصفهان ۲۴ ساعته نخواهد شد
وی تصریح کرد: ۳۱۸ هزار نفر متولد ۵۳ تا ۵۸ در استان اصفهان هستند، برای مراجعه همه این افراد برای تزریق واکسن فراخوان دادهایم و متولدان ۵۹ و ۶۰ نیز از هفتههای آینده در گروههای هدف واکسیناسیون قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه ممکن است سوشهای جدید کرونا در کشور شایع شود، اضافه کرد: با انجام واکسیناسیون میتوان از در موجهای بعدی درگیری کمتری داشته باشیم، در دانشگاهها حدود ۲۰۸ هزار دانشجو را واکسینه خواهیم کرد، امیدواریم این طرح تا پایان هفته به صورت کامل اجرایی شود.
واکسینه شدن ۷۰ درصد جمعیت اصفهان تا یک ماه و نیم دیگر
حیدری گفت: در چند روز گذشته ظرفیت واکسیناسیون در استان اصفهان حدود ۴۰ هزار نفر در روز بود، اما از امروز ظرفیت واکسیناسیون به ۶۰ هزار نفر رسیده است و با افزایش تعداد شیفتها و اضافه کردن شیفت شب در مراکز واکسیناسیون برای رسیدن به واکسیناسیون روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار دوز تلاش خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه از هفتههای آینده واکسیناسیون سربازخانهها را در دستور کار قرار میدهیم، اضافه کرد: بعد از آن واکسینه کردن سربازها، واکسیناسیون صنایع و دانشآموزان بالای ۱۲ سال بر اساس برنامهریزیها انجام خواهیم داد.
تزریق دوز سوم برای کادر درمان کرونا
رئیس مرکز بهداشت استان اصفهان با تاکید بر اینکه با سرعت بخشیدن به واکسیناسیون احتمالاً تا یک ماه و نیم دیگر حدود ۷۰ درصد جمعیت استان را واکسینه خواهیم کرد، تصریح کرد: مراکز واکسیناسیون اصفهان تا ساعت ۲۳ فعالیت میکنند و در اصفهان قرار نیست واکسیناسیون ۲۴ ساعته شود، بیمارستان الزهرا و پل شهرستان در شیفت شب فعالیت میکنند و شیفت شب در سایر مراکز نیز اضافه خواهد شد.
وی با بیان اینکه در فضای مجازی خبری مبنی بر واکسیناسیون عمومی در مراکز واکسیناسیون برای همه گروههای سنی منتشر شده است، افزود: این خبر صحت ندارد و افراد برای اخبار باید به رسانههای معتبر استناد کنند، دوز سوم واکسن کرونا برای کادر درمان کرونا انجام میشود، واکسیناسیون افرادی که در مراکز درمانی کرونایی فعالیت دارند و خانواده آنها، در حال اجرایی شدن است و دو نفر از اعضای خانواده آنها واکسینه میشوند.
تخلفات مراکز واکسیناسیون را به ۱۹۰ و ۳۱۱۳ اطلاع دهید
حیدری با بیان اینکه تخلفات در مراکز واکسیناسیون را به ۱۹۰ و ۳۱۱۳ میتوان اطلاع داد، تصریح کرد: در برخی صنایع بزرگ اعلام آمادگی کردند که خارج از پروتکل واکسینه شوند و هزینه واکسیناسیون را پرداخت میکنند و این امر در شرکتهایی مانند فولاد مبارکه و ذوبآهن انجام شد و اولین شرکتی که در این طرح وارد شد، شرکت سایپا در تهران بود.
وی خاطرنشان کرد: ظرفیت واکسن در اصفهان برای دو هفته دیگر نیز وجود دارد و محمولههای بعدی نیز در راه است، بنابراین مشکل کمبود واکسن نداریم و همراهی مردم میتواند به سرعت بخشیدن روند واکسیناسیون کمک کند، افراد بدون پیامک برای تزریق واکسن مراجعه نکنند.
نظر شما