به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رئیس جمهور، سید ابراهیم رئیسی روز شنبه -۲۰ شهریورماه- در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه به لطف خدا گامهای تحولی خوبی در حوزه مقابله با بیماری برداشته شده است، اظهار کرد: اولین گام تحولی در حوزه ساخت واکسن برداشته شده و علاوه بر ارائه مجوز به واکسن فخرا، خطوط تولید واکسنهای برکت و رازی نیز ارتقا و توسعه یافته است.
وی با اشاره به اینکه در صدور مجوز توزیع و استفاده از واکسنهای ساخت داخل تسریع شده اما به هیچ وجه دقت تحت تأثیر سرعت قرار نگرفته است، افزود: در مجموع تولید واکسن داخلی پیشرفت بسیار خوبی داشته و این روند تا رسیدن روند ساخت واکسن به حد کفایت نیاز داخلی، تداوم خواهد داشت.
رئیس جمهور نزدیک شدن آمار واردات واکسن به مرز ۵۰ میلیون دوز را گام تحولی و مثبت دیگر در عرصه مقابله با کرونا عنوان کرد و اظهار داشت: افزایش آمار واردات و همزمان افزایش آمار واکسیناسیون روزانه تا حدود زیادی باعث ایجاد آرامش و رفع نگرانیهای مردم شده و امیدواریم واکسیناسیون روزانه به زودی آمار ۲ میلیون نفر در روز را پشت سر بگذارد.
رئیسی از اجرای موفق طرح به روز شده غربالگری (شهید سلیمانی) قدردانی و تصریح کرد: مجموع این گامها و اقدامات تحولی زمینهساز بازگشایی مدارس و مراکز علمی و همچنین گشایش و رونق در کسب و کارها خواهد بود. به طور طبیعی تداوم عقبماندگیهای آموزشی و محدودیتهای موجود برای کسب و کارها باعث نگرانی مردم هستند و امیدواریم لوازم ضروری این بازگشاییها که اصلیترین آنها رسیدن واکسیناسیون به حد نصاب است، هر چه سریعتر فراهم شود.
وی تاکید کرد: البته تحت هر شرایطی و حتی پس از به حدنصاب رسیدن آمار افراد واکسینه شده، الزام همگانی به رعایت اصول بهداشتی مؤثرترین اقدام در کنار واکسیناسیون برای صیانت از مردم در برابر ویروس کووید ۱۹ است. همه مردم باید دولت را در اجرای دقیق و کامل شیوهنامههای بهداشتی یاری کنند. قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا هم باید در دوره جدید، تمام تلاش خود را برای اجرای حداکثری پروتکلها به کار بگیرد و دبیرخانه ستاد نیز فعالتر از گذشته به رصد تحولات و ارائه گزارشهای دقیق بپردازد.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بهتر است گزارشهای ارائه شده به ستاد از سوی بخشهای مختلف درباره کاهش یا افزایش ابتلاء یا موارد فوتی، همراه دلایل چرایی این افزایش و کاهش مطرح شوند.
رئیسی در بخش دیگری از سخنانش گفت: به منظور مدیریت افکار عمومی در مواجهه با شیوع کرونا و رفع نگرانیهای بیمورد، بهتر است با نظارت وزارت بهداشت نشستهای علمی و کارشناسی در صدا و سیما برگزار شود و دیدگاهها و نظرات مختلف در این جلسات ارائه شده و به بحث و بررسی دقیق گذاشته شوند.
وی با اشاره نزدیک شدن به اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) اظهار کرد: مذاکرات با طرف عراقی در حال انجام است تا با اولویت صیانت از جان عاشقان و زائران خاندان عصمت و طهارت، این مراسم به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
نظر شما