به گزارش ایمنا، احمد وحیدی با تاکید بر اینکه خیلی مهم است که مردم احساس کنند مسئولان با همه توان در خدمت آنها هستند، اظهار کرد: لازمه این احساس، ارتباط نزدیک مسئولان با مردم است، چون اعتماد از مسیر ارتباط میگذرد و نوع ارتباط هم باید صمیمی، اعتماد برانگیز و مؤثر باشد.
وی دومین مسئله برای افزایش اعتماد اجتماعی را رسیدگی به مشکلات مردم و خواسته آنها عنوان کرد و افزود: مردم مطالباتی دارند و باید به این مطالبات پاسخ داده شود. مردم انتظار ندارند که معجزه شود، اما انتظار دارند اگر وعدهای داده شد، آن وعده در زمان خودش محقق شود.
وزیر کشور با تاکید بر اینکه مردم ایران، ملت بزرگی هستند و انتظارات فوقالعادهای ندارند، گفت: اگر ما به وعدههایی که میدهیم عمل کنیم و به تعبیر رهبر معظم انقلاب اگر هم در مسئلهای اشتباهی کردیم، اعلام کنیم اشتباه کردیم و عذرخواهی کنیم، مردم حتماً اعتماد خواهند کرد.
وحیدی عمل به موقع به تعهدات و پذیرش مسئولیت از سوی مسئولان را پایه اساسی سرمایه اجتماعی خواند و افزود: این سرمایه اجتماعی یک رکن مهم قدرت ملی، و قدرت ملی اساس بقای کشور و جامعه است.
وی با تاکید بر لزوم استفاده از جوانان در انتخاب مدیران گفت: نخستین معیار من برای انتخاب مدیران، استانداران و فرمانداران، شایستگی، توانمندی و کفایت فرد مورد نظر برای اداره آن مجموعه است.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: مدیر انتخاب شده باید حتماً کفایت لازم را داشته باشد تا بتواند پاسخگوی نیاز مردم باشد، و در این انتصابات باید توجه به جوانگرایی هم باشد، اما مفهوم جوانگرایی این نیست که فرد بیکفایت را برای کاری انتخاب کنیم.
وحیدی با تاکید بر اینکه در انتخاب مدیران باید بگونهای انتخاب کنیم که هم جوانگرایی و هم کفایت همزمان محقق شود، گفت: اگر هم در مواردی امکان انتخاب همزمان محقق نشد، باید به طور تدریجی آن انتخاب منجر به جوانگرایی شود.
نظر شما