تاریخ انتشار رسمی ویندوز ۱۱ اعلام شد

مایکروسافت اعلام کرد نسل جدید سیستم عامل دسکتاپ ویندوز ۱۱ پنجم اکتبر (۱۳ مهر) برای رایانه‌های شخصی واجد ارتقا قابل دسترس خواهد شد.

به گزارش ایمنا، ویندوز که برای نخستین بار در سال ۱۹۸۵ عرضه شد، بخش مهمی از کسب و کار مایکروسافت باقی مانده است. ویندوز در سه ماهه چهارم مالی مایکروسافت، ۶.۶ میلیارد دلار درآمد به همراه داشت که معادل ۱۴ درصد از کل فروش نرم افزاری و سخت افزاری این شرکت بود. عرضه موفق ویندوز ۱۱ می‌تواند آینده این محصول را تضمین کند که به نفع سایر بخش‌های کسب و کار مایکروسافت مانند آزور و آفیس خواهد بود.

آرون وودمن، مدیرکل بازاریابی ویندوز در یک پست وبلاگ اعلام کرد مانند به‌روزرسانی‌های قبلی، مایکروسافت از اطلاعات دستگاه و عوامل دیگر برای تشخیص دستگاه‌هایی که اول از همه می‌توانند به ویندوز ۱۱ ارتقا پیدا کنند استفاده می‌کند.

وودمن به مدل‌های مختلف رایانه شخصی ویندوز ۱۰ که افراد می‌توانند اکنون خریداری کرده و سپس به ویندوز ۱۱ ارتقا دهند اشاره کرد که شامل ایکس پی اس ۱۳ شرکت دل، اسپکتر ایکس ۳۶۰ اچ پی و یوگا اسلیم 7i Pro لنوو همچنین دستگاه سورفیس پرو هفت مایکروسافت است.

وودمن گفت: این شرکت انتظار دارد همه رایانه‌های شخصی واجد ارتقا تا اواسط سال ۲۰۲۲ ویندوز ۱۱ را دریافت کنند.

در رایانه‌های شخصی ویندوز ۱۰ که ویژگی‌های سخت افزاری ضروری برای اجرای ویندوز ۱۱ را دارند، قابلیت "ویندوز آپدیت" به کاربر درباره قابل دسترس بودن این ارتقا اطلاع می‌دهد. کاربران همچنین می‌توانند به بخش تنظیمات، سیستم و سپس ویندوز آپدیت مراجعه کرده و قابل دسترس بودن ارتقا به ویندوز ۱۱ برای سیستم‌شان را چک کنند.

ویندوز ۱۱ ظاهر مدرنی خواهد داشت و آیکون‌های اپلیکیشن در مرکز نوار ابزار نمایش داده می‌شود. صداهای جدید کمتر آزار دهنده خواهند بود. مایکروسافت منوی استارت، فروشگاه اپلیکیشن و اپلیکیشن ستینگ را بازطراحی کرده و قرار دادن پنجره‌های متعدد اپلیکیشن در صفحه راحت‌تر شده است. اپلیکیشن‌های اندرویدی از طریق آپ استور آمازون قابل دسترس است. این نوسازی در شرایطی روی می‌دهد که مایکروسافت با رقابت فزاینده کروم بوک که با سیستم عامل Chrome OS گوگل کار می‌کند مواجه است. کروم بوک‌ها قادرند اپلیکیشن‌های اندرویدی را اجرا کنند.

با این حال با توجه محبوبیت عظیم سیستم عامل ویندوز ۱۰ هیچ تضمینی وجود ندارد که همه بخواهند به سیستم عامل جدید ارتقا پیدا کنند. مایکروسافت ویندوز ۱۰ را در سال ۲۰۱۵ عرضه کرد که طولانی‌ترین زمان حضور یک نسخه ویندوز در بازار پیش از عرضه یک نسخه جدید محسوب می‌شود.

ویندوز ۱۰ محبوب‌ترین سیستم عامل رایانه شخصی در جهان بوده و ۱.۳ میلیارد دستگاه فعال ماهانه از این نرم افزار استفاده می‌کنند. مایکروسافت تا سال ۲۰۲۵ به پشتیبانی از ویندوز ۱۰ ادامه می‌دهد و اعلام کرده اگر رایانه شخصی کاربران نمی‌تواند ویندوز ۱۱ را اجرا کند و آنها نمی‌خواهند رایانه جدیدی خریداری کنند، می‌توانند همچنان از ویندوز ۱۰ استفاده کنند.

مایکروسافت در ۲۴ ژوئن ویندوز ۱۱ را به عنوان جانشین ویندوز ۱۰ اعلام و چهار روز بعد برای اعضای برنامه ویندوز اینسایدر عرضه کرد. از آن زمان مایکروسافت هفت آپدیت حاوی تغییرات قابلیت‌ها و ترمیم ایرادها عرضه کرده و اکنون آماده می‌شود نسخه نهایی ویندوز ۱۱ را برای بسیاری از مشتریان و سازندگان رایانه قابل دسترس کند.

مایکروسافت هفته گذشته اعلام کرده بود از ویندوز ۱۱ در رایانه‌هایی که با پردازنده‌های مختلف از جمله تراشه‌های قدیمی مدل سال ۲۰۱۶ اینتل کار می‌کنند، پشتیبانی خواهد کرد.

منبع: ایسنا

کد خبر 518685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.