امیر قلمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در شهرستان گلپایگان ۵۶ هزار و ۶۰۰ مشترک برق در بخش خانگی، صنعت و کشاورزی داریم که از بین این تعداد، ۵۰۰ مشترک در سال جاری به مشترکین برق شهرستان اضافه شدند.
وی گفت: در پنج ماهه ابتدای سال جاری طرحهای توسعه، بهینه سازی، تعهدات مردمی و رفع نقاط خطرساز در این شهرستان با اعتباری بالغ بر ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در حال اجرا است.
سرپرست اداره برق گلپایگان افزود: عملیات سرویس روشنایی و تعویض لامپ معابر سطح شهرستان نیز با اعتباری بالغ بر ۷۵۴ میلیون تومان در حال انجام است.
قلمی در رابطه با اجرای طرحهای جهادی بهینه سازی شبکههای برق روستایی، گفت: تاکنون این طرح در یک روستا انجام شده است و اکنون در ۱۴ روستای دیگر شهرستان گلپایگان با تخصیص ۱.۴ میلیارد تومان اعتبار در حال اجرا است.
وی افزود: طرح جهادی روستایی با هدف بهینه سازی و رفع نقاط خطرساز شبکههای برق روستاها اجرا میشود.
سرپرست اداره برق گلپایگان خاطر نشان کرد: پیک بار مصرف برق روزانه در شهرستان گلپایگان حدود ۶۵ مگاوات است.
وی گفت: با نصب اپلیکیشن برق من، امکان دریافت کلیه خدمات به صورت غیر حضوری برای مشترکین برق فراهم شده است و مشترکین میتوانند میزان برق مصرفی خود را از روی کنتور قرائت و آن را در اپلیکیشن مذکور ثبت کنند و سپس پیامک قبض خود را دریافت و نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.
سرپرست اداره برق گلپایگان افزود: در حال حاضر این اقدام اختیاری است و اگر برای برخی مشترکان قرائت کنتور برق مشکل است مأموران مانند روال گذشته به منازل آنان مراجعه میکنند.
قلمی در رابطه با قطعیهای برق در روزهای گذشته، گفت: خاموشیها به دلیل از بین رفتن توازن بین تولید نیروگاهها و مصرف است و مربوط به شبکه توزیع برق نیست، خاموشیهای با برنامه هم از طریق اپلیکیشن برق من و هم از طریق سایت شرکت توزیع برق استان به آدرس www.epedc.ir به اطلاع مشترکین میرسد.
وی افزود: خاموشیهای بدون برنامه مربوط به شبکه سراسری برق و رلههای حفاظتی و فرکانسی است و از اختیار استان خارج است، خاموشیهای خودکار، بدون هشدار قبلی برای جلوگیری از فروپاشی شبکه سراسری برق اعمال میشود.
سرپرست اداره برق گلپایگان تصریح کرد: کاهش مصرف بارهای سرمایشی از طریق تنظیم کولرهای گازی روی ۲۵ درجه و قرار دادن کولرهای آبی روی دور کند، کاهش روشنایی غیر ضروری و خاموش کردن حداقل یک لامپ اضافی و عدم استفاده از وسایل پرمصرف برقی در ساعت ۱۲ الی ۲۲ راهکارهای مدیریت مصرف برق است.
نظر شما