سرعت نوسازی بندرعباس با سرعت ایجاد فرسودگی برابر است

عضو شورای شهر بندرعباس گفت: در سال ۹۹، ۴۳ درصد شهر بندرعباس را بافت‌های فرسوده تشکیل می‌دهد که نسبت به سال ۹۶ در این رقم تغییری ایجاد نشده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، احمد کناری نژاد در پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: به عنوان نماینده مردم، یکدل و همبسته با دیگر اعضای شورا، خط قرمز خود را منافع و حقوق شهروندان و پرسنل شهرداری به عنوان رکن اصلی در پیشبرد بهتر امور می‌دانیم و در خصوص این مسئله با هیچ نهاد و مسئولی تعارف نداریم.

وی در رابطه با دغدغه نیروهای شهرداری خاطرنشان کرد: اولین دغدغه این نیروها نیاز به عدالت در سیستم اداری است. پرسنل زمانی می‌توانند در مسیر خدمت به مردم گام بردارند که از آرامش و امنیت شغلی برخوردار باشند. شایسته سالاری و عدالت حکم می‌کند که افراد در جایگاه متناسب با توانمندی‌ها و شایستگی‌های خود قرار گیرند.

وی افزود: یک فرد زمانی می‌تواند در سیستم مفید باشد که متناسب با زمینه آموزشی و تخصصی خود به ارائه خدمات بپردازد که این مهم مستلزم ارتباط مؤثر و مستقیم شهردار با نیروهای تحت مدیریت خود است، به گونه‌ای که پرسنل بدانند که کار و فعالیت آنها دیده می‌شود.

کناری نژاد دومین دغدغه پرسنل محترم شهرداری را موضوع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی به قراردادی و پیمانی دانست و ادامه داد: از شهردار می‌خواهیم در راستای پیگیری موضوع تبدیل وضعیت نیروها، لیستی از نیروها و سوابق کاری آنها را گردآوری و اقدامات لازم را با لحاظ قانون و عدالت، مبذول کنند.

کناری نژاد اضافه کرد: سومین دغدغه نیروها به خصوص پرسنل شرکتی شرکت‌های وابسته، پرداخت بیمه و مطالبات حقوقی آنها در بازه‌های زمانی است که باید حل شود. هر چند در خصوص کاهش توان مالی شهرداری تردیدی وجود ندارد اما می‌توان در این راستا، تدابیری اندیشید که از طریق کاهش هزینه‌های جاری شهرداری و ایجاد برنامه عملی در زمینه کسب درآمد پایدار بتوان موجبات تقویت بنیان مالی شهرداری را فراهم کرد.

وی ادامه داد: در این زمینه می‌توان از نظر صاحب‌نظران و مشاوران خبره و پرسنل دلسوز شهرداری استفاده و با عنایت به قوانین موجود در این مهم اقدامات لازم را انجام داد.

کناری نژاد به روز رسانی و یکسان سازی حقوق را نیز از دیگر دغدغه‌های پرسنل شهرداری دانست و گفت: چرا که میسر نشدن این امر، می‌تواند دل سردی و کاهش راندمان فعالیت و در نتیجه کاهش تعهدات شغلی نیروها نسبت به فعالیت خود را به دنبال داشته باشد. در این زمینه استفاده از نیروهای برابر پایه شغلی و یا اصلاح وضعیت می‌تواند موجب حل مشکل باشد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه مسائل شهری، مسئله بافت فرسوده از دغدغه‌های جدی شورا و شهروندان است، تصریح کرد: تاکنون تلاش‌هایی در جهت احیای بافت‌های فرسوده صورت گرفته است اما بر اساس اعلام شرکت بازآفرینی شهری در سال ۱۳۹۹، ۴۳ درصد شهر بندرعباس را بافت‌های فرسوده تشکیل می‌دهند که نسبت به سال ۱۳۹۶ در این رقم تغییری ایجاد نشده است و آمارها حکایت از برابری سرعت نوسازی با سرعت ایجاد فرسودگی دارد.

عضو شورای شهر بندرعباس اظهار کرد: مشکلات زیست محیطی، مشکلات فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی، مشکلات امنیتی، مشکلات کالبدی و عدم تحرک اقتصادی از جمله مشکلات بافت‌های فرسوده است که ساکنان این مناطق را در زمینه دریافت سند مالکیت نیز با مشکل مواجه کرده است و همچنین به دلیل مشکلات اقتصادی بسیاری از ساکنان این محلات، توانایی پرداخت هزینه‌های مربوط به بازسازی و نوسازی را ندارند.

به گفته وی، موضوع احیای بافت‌های فرسوده شهری، نیازمند همکاری همه نهادهای دولتی، غیردولتی و خدماتی و پیگیری در سطح کلان و ملی در راستای توسعه متوازن محلات است.

کد خبر 514785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.