پیشنهادات کمیسیون بهداشت برای کنترل سریع کرونا به رئیس مجلس ارائه شد

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت : در جلسه ویژه کمیسیون بهداشت و درمان تاکید شد که باید در پروتکل های درمانی تجدید نظر صورت گیرد و اعتباراتی جهت انجام حداقل ۱۰۰ میلیون دوز واکسن تخصیص داده شود.

زهرا شیخی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص جلسه ویژه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برای ارائه سریع راهکارهای مهار کرونا اظهار کرد:: به دنبال دستور رئیس مجلس کمیسیون بهداشت روز گذشته جلسه نشست ویژه ی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با حضور معاونین وزارت بهداشت و درمان، نماینده فرهنگستان علوم پزشکی، معاون دادستان کل کشور، رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها، مسئولین سازمان غذا و دارو، مسئولین نظام پزشکی، مسئولین سازمان برنامه و بودجه، معاونین درمان ارتش جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی و همچنین نمایندگان دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برگزار شد. این جلسه حدود چهار ساعت به طول انجامید. کمیسیون بهداشت و درمان مجلس پیشنهادات جلسه روز گذشته را در جلسه‌ای امروز تجمیع و در قالب گزارش به رئیس مجلس تقدیم کرد.

وی افزود: پس از بحث و بررسی وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور در این جلسه تاکید شد که ستاد ملی کرونا نسبت به اجرایی نمودن توصیه‌های ۱۲ گانه مقام معظم رهبری توجه ویژه ای داشته باشد همچنین طی پیشنهادات اعضای جلسه مطلوب است کلیه‌ی تجمعات که باعث افزایش شیوع بیماری کرونا می‌گردد مدیریت و محدودیت‌های لازم در این ارتباط انجام شود. همچنین با اتفاق نظر اعضای جلسه بنا شد نسبت به اجرای محدودیت‌های مسافرت‌های بین شهری و استانی که وضعیت آن مناطق توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا قرمز اعلام شده است اقدام شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در ادامه جلسه مقرر شد طرح جامعه محور شهید سلیمانی و تاکید بودجه مورد نیاز آن توسط سازمان برنامه و بودجه احیا و تقویت گردد، همچنین طی موافقت اعضای جلسه مطلوب است هزینه‌های انجام حداقل ۲۰۰ هزار تست PCR و Rapid که توسط معاونت‌های بهداشت انجام می‌شود تحت پوشش بیمه قرار گیرد همچنین بر در این جلسه بر تفویض اختیار وظایف ستاد ملی مقابله با کرونا به ستادهای استانی با توجه به شرایط اقلیم، اجتماعی و اقتصادی استان‌ها تاکید شد.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون تاکید دارد که باید پروتکل‌های درمان کرونا بر اساس مستندات علمی موجود و تجارب سایر کشورها بازنگری و به روزرسانی شود و همچنین ۱,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت واکسیناتوری حداقل ۱۰۰ میلیون دز واکسن اختصاص یافته و علاوه بر آن در بازگشایی مدارس و مؤسسات آموزش عالی تا حصول اطمینان از پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون کادر اداری و دانش آموزان بالای ۱۲ سال و دانشجویان تأخیر و تعویق وجود داشته باشد.

شیخی ادامه داد: پرداخت حق الزحمه و کارانه کادر درمان به سرعت و اعطای مجوز استخدام دو برابری کادر درمان، همچنین الزام صنایع، اصناف، سازمان‌ها، نهادها و ارگان‌های دولتی و غیر دولتی به پرداخت هزینه واکسن نیروی انسانی در اختیار خود با قید فوریت و در حداقل ترین زمان ممکن و تسریع و تشدید واکسیناسیون عمومی و لزوم استفاده از ظرفیت‌های طب سنتی زیر نظر دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت در تمام سطوح نیز به عنوان پیشنهادات بیست گانه کمیسیون بهداشت به رئیس مجلس ارائه شد.

او تصریح کرد: متأسفانه در صورت عدم تغییر فوری وضعیت موجود شیب صعودی شیوع ویروس منحوس کرونا و با توجه به تعداد مرگ و میر بیماران طی هفته‌های و روزهای اخیر همچنان روند صعودی خواهد داشت و در صورت عدم اتخاذ تدابیر فوری تاب آوری نظام سلامت به شدت در مخاطه خواهد افتاد و این امر می‌تواند با اندکی غفلت به یک بحران تلخ و بسیار نا گوار در تاریخ پرافتخار سلامت کشور بدل گردد در این راستا ضرورت دارد که موارد پیشنهاد شده در این جلسه مورد توجه و امعان نظر قرار گیرد.

کد خبر 513943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.