طرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله موهیتو نعنایی خانگی +‌ نکات کلیدی و خواص موهیتو رژیمی

مواد لازم و آموزش مرحله به مرحله‌ طرز تهیه‌ موهیتوی نعنایی خانگی با شکر و عسل و موهیتو رژیمی بدون شکر و آب گازدار به همراه نکات مهم برای آماده سازی آن در این مطلب آموزش داده شده است.

به گزارش ایمنا، در روزهای گرم تابستان اکثر افراد دچار گرمازدگی می‌شوند. با شیوع ویروس کرونا در کشور، نیاز بدن انسان به آب و نوشیدنی‌های ویتامین زا افزایش پیدا می‌کند. موهیتوی نعنا از دسته نوشیدنی‌های مفید برای بدن انسان است که به دلیل وجود لیمو علاوه بر افزایش ویتامین بدن به رفع گرمازدگی نیز منجر می‌شود. نعنا یکی دیگر از مواد لازم برای تهیه این موهیتوی خوشمزه است که از اصلی ترین مواد آن محسوب می‌شود. عطر خوش نعنا که کوبایی‌ها به این نوشیدنی بخشیدند باعث شد تا موهیتوی نعنایی محبوب ترین نوشیدنی به شمار بیاید که به سرعت تهیه و سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه موهیتو نعنایی خانگی با عسل

عسل یک قاشق غذاخوری
برگ نعنا ۸ برگ
لیموترش ۲ عدد
یخ به مقدار لازم
آب گازدار یک قوطی

طرز تهیه موهیتو نعنایی خانگی با عسل

مرحله اول

ابتدا برگ‌های نعنا را از ساقه جدا کنید سپس آنها را به خوبی با آب چندین بار بشویید.

مرحله دوم

لیموها را بشویید و سپس آنها را به گونه‌ای قاچ کنید تا بتوانید به راحتی هسته‌های آن را جدا کنید. سپس لیموها را با غذا ساز آنقدر خرد کنید تا پوره مانند شود.

مرحله سوم

یخ‌ها را به مواد داخل غذا ساز اضافه کنید سپس آن را روشن کنید تا یخ‌ها با لیموها مخلوط شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله عسل را به مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و آن را با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله پنجم

مواد پوره‌ای را به داخل یک پارچ بریزید و نعنا را خرد کنید و به مواد داخل پارچ اضافه کنید.

مرحله ششم

آب گاز دار را به مواد داخل پارچ اضافه کنید و آن را هم بزنید. در این هنگام موهیتو خانگی شما آماده سرو است.

طرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله موهیتو نعنایی خانگی +‌ نکات کلیدی و خواص موهیتو رژیمی

نکات کلیدی برای تهیه موهیتوی نعنایی خانگی با عسل

  • می‌توانید به جای استفاده از آب گازدار، از دلسترهای قوطی استفاده کنید.
  • در تهیه موهیتو از عرق نعنا نیز می‌توان استفاده کرد.
  • می‌توانید مقدار عسل را بر اساس ذائقه خود تغییر دهید.
  • از ۲ قاشق مربا غذاخوری شیرین کننده کم کالری مخصوص نوشیدنی نیز می‌توان استفاده کرد.
  • بهتر است برای تهیه موهیتو از لیموی تازه به جای آب لیمو استفاده کنید اما در صورتی که لیمو در دسترس شما نبود بهتر است از آب لیمو و یا دلسترهای لیمویی (لیموناد) استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه موهیتو نعنایی خانگی با شکر

شکر ۵/‏۱ ‬پیمانه
لیمو ۱ عدد
برگ نعنا ۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
آب گازدار ۸ پیمانه
آب لیمو ۱ پیمانه
شربت لیمو ۲ پیمانه

طرز تهیه موهیتو نعنایی خانگی با شکر

طرز تهیه و آموزش مرحله به مرحله موهیتو نعنایی خانگی +‌ نکات کلیدی و خواص موهیتو رژیمی

مرحله اول

ابتدا برگ‌های نعنایی را در یک سبد آب بریزید تا خیس بخورند. سپس آنها را بعد از چند بار آبکشی کردن در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم

دو سوم آب را در یک ظرفی بریزید سپس شکرها را به آن اضافه کنید. ظرف را درون مایکروفر قرار دهید و زمان آن را روی ۵ دقیقه بگذارید تا آب و شکر مخلوط شوند. سپس برگ‌های نعنا را به این مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم

پس از آنکه ۵ دقیقه از افزودن برگ‌های نعنا به مخلوط آب و شکر گذشت، برگ‌های نعنا را از آن خارج کنید و با دست آنها را فشار دهید تا عصاره آن خارج شود و سپس آن برگ‌ها را کنار بگذارید.

مرحله چهارم

آب باقی مانده را به مخلوط آب، شکر و عصاره نعنا اضافه کنید و سپس به آن آب لیمو و شربت لیمو را اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در یک پارچ مقداری برگ نعنا را به همراه لیموی برش داده شده بریزید سپس مقداری یخ به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

آب گازدار را به پارچ اضافه کنید و آن را هم بزنید سپس در یک لیوان بریزید. در این هنگام موهیتو خانگی شما آماده سرو است.

نکات کلیدی برای تهیه موهیتو نعنایی خانگی با شکر

  • می‌توانید به جای آب گاز دار از سودا استفاده کنید.
  • دقت کنید که اضافه کردن نعنا در مرحله اول برای عطر گرفتن آب موهیتو است.

خواص موهیتو

موهیتو در واقع با وجود مواد اولیه مفید دارای انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین C، ویتامین E، ویتامین A و ویتامین B۶ است. این نوشیدنی خنک تابستانی از پتاسیم، فسفر، زینک، آهن، کلسیم، سدیم و منیزیم زیادی برخوردار است. این نوشیدنی آلرژی را رفع می‌کند و در بهبود ناراحتی‌های معده و انواع سرماخوردگی‌ها مؤثر است. افزایش سیستم ایمنی بدن و رفع حالت تهوع از دیگر فواید این نوشیدنی به حساب می‌آید. لیمو و نعنای موجود در این نوشیدنی دارای ارزش غذایی بسیاری زیادی هستند و ویتامین‌های آنها در درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها قابل توجه است.

کد خبر 513707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.