به گزارش ایمنا، مرتضی ضامنی اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا کنون ۳۸۰۰ راننده که متقاضی نوسازی خودروی خود بودند در طرح نوسازی ثبت نام کردند که از این تعداد ۲۵۰۰ متقاضی خودروهای خود را تحویل گرفتند و باقی آنها در فرآیند تحویل خودرو قرار دارند.
وی گفت: از ابتدای شروع نوسازی ناوگان تاکسیرانی (سال ۱۳۹۵) تا کنون ۷۸ هزار و ۶۵۵ دستگاه تاکسی فرسوده نوسازی شده است و طبق مصوبه هیأت وزیران، تاکسیهایی که به سن ۱۰ سال رسیده باشند، مشمول فرسودگی میشوند و اکنون ۱۹۲ هزار دستگاه تاکسی به سن فرسودگی رسیدهاند که این عدد تا پایان سال ۱۴۰۰ به ۲۴۲ هزار دستگاه خواهد رسید.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشوری ادامه داد: از این تعداد تاکسی نوسازی شده در طرح نو سازی ناوگان تاکسیرانی ۱۱ هزار و ۱۲۰ دستگاه شامل نوسازی اسقاط بدون جایگزین بود.
ضامنی افزود: فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی با تحویل خودرو با استاندارد یورو ۵ ادامه دارد و خودروهای تحویلی سمند و پژو ۴۰۵ است ویکی از دلایل کند شدن روند نوسازی ناوگان تاکسیرانی افزایش قیمت خودرو است، زیرا رانندگان توان مالی برای تهیه خودرو با این قیمت را ندارند و نیاز است که از تسهیلات بانکی در زمینه استفاده کنند.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشوری ادامه داد: در زمینه تأمین تسهیلات بانکی برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی شهرداری برخی شهرها برای اعطای وام مورد نیاز به رانندگان تاکسی اعلام آمادگی کردند بر این اساس با مشارکت شهرداریهای برخی از کلان شهرداری این تسهیلات را اعطا میکنند.
وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات در روند نوسازی ناوگان تاکسیرانی و همچنین با توجه به حجم بالای فعالیت ناوگان تاکسیرانی، در مجموع در حوزه حمل و نقل عمومی در چنین اوضاعی نیاز به حمایت داریم، که فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی با توجه به حمایتها در مبحث قانونی آلودگی هوا در دولت جدید تسریع شود.
منبع: ایرنا
نظر شما