به گزارش ایمنا، سعید نمکی در آئین تزریق واکسن کرونا به خبرنگاران، گفت: امروز گروههای دیگری را به مجموعه گروههای سنی هدف که قبلاً تعیین کرده بودیم و در مراکز مختلف مشغولند، اضافه کردیم. یکی از این گروهها اصحاب رسانه و خبرنگاران که در این مدت واقعاً شرمنده محبت این عزیزان هستیم که از آغازین روز درگیری ما با کرونا در کنار ما بودند. چه در حوزه اطلاع رسانی به مردم و چه برای انتقال اخبار بسیار کمک کردند. واکسیناسیون این عزیزان را از امروز آغاز کردیم و انشاالله در طول هفته آینده تمام خواهیم کرد.
وی افزود: زندانیان، همکاران مشغول در حمل و نقل عمومی، ریلی، جادهای، هوایی و دریایی را شروع کردیم. همچنین واکسیناسیون بیماران دیابتی را شروع کردیم. همچنین واکسیناسیون بیماران خاص را که قبلاً شروع کرده بودیم، آنهایی که از این گروه ماندهاند را به پایان میرسانیم.
وزیر بهداشت افزود،: برای قضات و کارکنان دادسراها و دادگاهها که مراجعان زیادی را دارند و مشاغل پر خطر دیگری که در هفته آینده اعلام خواهند شد. همچنین واکسیناسیون اصحاب سینما و عزیزانی را که در هنر سینما برای خلق آثار سینمایی کار میکنند، انشاءالله از هفته آینده شروع میکنیم تا با خیال راحتتر بتوانند آثار فاخر را برای سینما و کشور خلق کنند. همچنین گروههای سنی پایینتر را هر دو سه روز یک بار اعلام میکنیم. ما امیدواریم که واکسیناسیون را در آخرین روزهای دولت، به بالاتر از آنچه که تعهد کرده بودیم، برسانیم. با توجه به اینکه الان واکسن را به خوبی داریم وارد میکنیم. موانعی که برخی با ما قرارداد بسته بودند و بدعهدی کرده بودند، مرتفع شده و انشاالله واکسن را به خوبی وارد میکنیم. واکسن داخلی هم به سطحی از تیراژ رسیده که ما دلگرمی بیشتری برای حمایت دریافت واکسن داخلی هم داریم.
نمکی درباره وضعیت تأمین واکسن کرونا اعم واکسن داخلی و خارجی، ادامه داد: ما محمولههای جدید خوبی را در راه داریم. نگرانی از بابت تأمین واکسن نداریم و به همین دلیل داریم گروههای هدف را افزایش میدهیم و در هفته آینده شاهد گسترش تعداد گروههای هدف در مشاغل مختلف و در موارد ریسک پذیر خواهیم بود.
وزیر بهداشت درباره وضعیت بیمارستانها، گفت: البته ما همانطور که قول داده بودیم، اجازه نمیدهیم که در هیچ پیکی کسی پشت در بیمارستانی بماند، بر این عهد و پیمان هستیم و ادامه خواهیم داد، اما همکاران ما در بدترین فشار امواج کرونا از روز نخست هستند. این ویروس دلتا یا به تعبیری هندی ویروس بسیار سرکشی است. هم قدرت سرایت بسیار بالایی دارد و هم قدرت بیماریزایی و بستری کردن بیمار را دارد. همکاران ما در فشار سنگینی هستند، پروتکلها هم که اصلاً رعایت نمیشود. جاده و رستورانهای باز، شهر شلوغ و رفت و آمدهای بی رویه وجود دارد و به دلیل این عدم رعایتها هر روز فشار بر همکاران ما بیشتر میشود، اما همکاران ما برای اینکه امیدی از اینکه اتفاق جدیدی رخ دهد، ندارند مگر اینکه خود مردممحبت کرده و بیشتر رعایت کنند، ما خودمان را برای سهمگینی این امواج آماده کردهایم.
به گزارش شفقنا وی گفت: ما از همکارانمان در ناجا، سپاه و … کمکهایی را گرفتیم. به ویژه در استانهای سیستان و بلوچستان و برخی استانها. در تهران هم ستاد اجرایی و … به ما کمکهایی میکنند. البته ما بیشترین محور فشار و بار روی بیمارستانهای دانشگاهی خودمان است.
نظر شما