به گزارش خبرنگار ایمنا روز گذشته _دوشنبه ۵ مرداد ماه _ آئین تجلیل از مدالآوران مسابقات مچ اندازی قهرمانی بانوان کشور با حضور نرگس قدوسی معاونت ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان، گلی باغ نایب رئیس هیئت بدنسازی استان اصفهان، فلاحیان مسئول کمیته مچ اندازی و قهرمانان این رشته برگزار شد.
اداره کل ورزش و جوانان از قهرمانان تقدیر میکند
نرگس قدوسی در رابطه با این برنامه، اظهار کرد: یکی از برنامههای اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان از زمانی که تغییرات مدیریتی انجام شده بحث حمایت از ورزشکاران است به ویژه ورزشکارانی که در سطوح قهرمانی کار میکنند، از تمام پرسنل اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان و هیئتهای ورزشی خواسته شده در مناسبتهای مختلف تقدیر از ورزشکاران به ویژه بانوان انجام شود.
وی ادامه داد: هیئت بدنسازی و پرورش اندام هم از این قضیه مستثنی نبودند و به همت نایب رئیس هیئت گلی باغ امروز برنامه تجلیل از قهرمانان و مدالآوران برگزار شد. متأسفانه در این دوره از مسابقات به خاطر کرونا و بی انگیزگی ورزشکاران استقبال کمتر بود که امیدوارم این مراسمهای تجلیل و حمایتهایی که اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان انجام میدهد باعث ایجاد انگیزه بین ورزشکاران و شروع مجدد ورزش آنها شود.
معاونت ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان اضافه کرد: مچ اندازی رشتهای است که با حداقل امکانات و هزینه میشود در آن کار کرد و تجربیاتی که داشتیم نشان داده بانوان در این رشته استعداد دارند و میتوانند به مقام قهرمانی برسند.
نبود برخی ورزشکاران بزرگسال باعث شد سطح مدالهای اصفهان پایین بیاید
زهره فلاحیان، در خصوص مسابقات مچ اندازی و قهرمانی بانوان اصفهانی، تصریح کرد: چهارمین دوره مسابقات کشوری بانوان مچ اندازی در سرعین اردبیل برگزار شد و ۱۶۴ ورزشکار از ۲۲ استان در این مسابقه شرکت کردند. از اصفهان سه رده سنی نوجوانان، امید و بزرگسالان را اعزام کردیم که در رده جوانان دو مدال طلا، سه نقره و یک برنز و دو کاپ تیمی کسب کردیم و در رده امید یک برنز و در رده بزرگسالان یک طلا به دست آوردیم.
وی افزود: در دو دوره قبل این رقابتها نایب قهرمان بودیم و این دوره به خاطر شرایط کرونا بچهها مدتی تمرین نداشتند، جوانان خوب بودند ولی بزرگسالان افرادی که در گذشته داشتیم شرکت نکردند و باعث شد سطح مدالهای اصفهان پایین بیاید.
مسئول کمیته مچ اندازی با اشاره به اینکه برای استعدادیابی به خاطر کرونا نمیتوانستیم برنامه خاصی داشته باشیم، خاطر نشان کرد: قصد داریم در شهرستانها از طریق هیئت همگانی نیروهایی را قرار دهیم تا استعدادیابی کنند. مچ اندازی شرایط خاصی ندارد و اگر اجازه دهند با یک میز در مکانهای عمومی شناخته میشود و جذب نیروی بیشتری خواهیم داشت.
دو مدال طلا به دست آوردم
در ادامه مینا محمدی از مدالآوران مچ اندازی در رابطه با کسب مقامی که داشته، اظهار کرد: در رده جوانان دو مدال طلا دست چپ و راست را به دست آوردم، سطح مسابقات کشوری بالا بود، اما با تمرین، تکرار و سختیهایی که کشیدیم توانستیم مدال به دست بیاوریم.
وی ادامه داد: رشته مچ اندازه تازه روی کار آمده و چهار دوره است که انجام میشود، هرچقدر به این رشته بیشتر اهمیت دهند سالهای بیشتری در مسابقات شرکت کنیم و تجربه بیشتر شود میتوانیم در مسابقات برونمرزی هم با دست پر برگردیم.
نظر شما