به گزارش ایمنا به نقل از سفارت ایران در مسکو، این رژه بزرگ دریایی با فرمان ولادیمیر پوتین و در حضور هیأتهای بلندپایه نظامی بیش از ۲۰ کشور جهان، از جمله جمهوری اسلامی ایران در بندر سنت پترزبورگ و خلیج فنلاند برگزار شد.
امیر دریادار حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه و جمعی از معاونان نیروی دریایی، اعضای هیأت ایران در مراسم رژه امسال بودند.
ناو سهند و ناو بندر مکران از ناوگروه هفتاد و پنجم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز پس از درنوردیدن ۱۴ هزار مایل دریایی و عبور از اقیانوس اطلس و مناطقی راهبردی، در خلیج فنلاند به این رژه دریایی پیوستند.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در این مراسم گفت: یکجانبهگرایی در جهان غیرقابل قبول است و ما به دنبال همگرایی با کشورهای دوست، برای مقابله دشمنان مشترک هستیم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران هم در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما اظهار کرد: همکاری نظامی ایران و روسیه وقتی به این سطح میرسد معنای خاصی دارد زیرا صفبندیها را مشخص میکند.
در این رژه دریایی ۵۴ فروند شناور رزمی شامل ناو، ناوشکن، ناوچه موشکانداز، زیردریاییهای اتمی و دهها فروند جنگنده و بالگرد تهاجمی و شناسایی از مقابل جایگاه عبور کردند.
همچنین بیش از چهار هزار تکاور زبده دریایی از روسیه، ایران، هند و پاکستان، به عنوان یگانهای عمل کننده در رژه دریایی سن پترزبورگ مشارکت کردند.
علاوه بر یگانهای شناور روسیه، ایران، هند و پاکستان، هیأتهای نظامی و فرماندهان نیروی دریایی برزیل، آرژانتین، ونزوئلا، چین، نامیبیا، قبرس، مصر، قطر، بحرین، سنگال و بنگلادش در این مراسم حضور داشتند.
انتهای پیام
نظر شما