به گزارش ایمنا، سیدعلی جواد موسوی، استاد بیماریهای ریوی و تنفسی با اشاره به تفاوت تنگی نفس کرونایی و تنگی نفس اضطرابی، اظهار کرد: تنگی نفس ناشی از اضطراب، ارتباطی با فعالیت فرد ندارد؛ در صورتی که وقتی فردی دچار تنگی نفس ناشی از بیماری ریه میشود این افراد با فعالیت کردن دچار تنگی نفس میشوند.
وی ادامه داد: تنگی نفسهای اضطرابی در محیطهای بسته اتفاق میافتد یا در زمانی که فرد فکر زیادی میکند؛ اما وقتی افراد مشغول کار و سرگرمی هستند تنگی نفس اضطرابی اتفاق نمیافتد.
این استاد بیماریهای ریوی افزود: این در حالی است که افرادی که بیماری ریوی دارند معمولاً در حالت فعالیت کردن وضعیت تنفسیشان بیشتر و تشدید میشود. این حالت در بیماران کرونایی نیز دیده میشود.
موسوی ادامه داد: البته کرونا به بیماران علاوه بر تنگی نفس اضطراب را هم اضافه کرده است؛ یعنی با توجه به اخباری که هر روز از وضعیت کرونا منتشر میشود؛ به همین دلیل این افراد علاوه بر درگیری ریوی، درگیری روحی نیز دارند.
موسوی با بیان اینکه جریان قرنطینه ماندن بیماران کرونایی هم مهم است، تصریح کرد: در بیماریهای دیگر مردم به دیدار فرد بیمار میروند و فرد احساس تنهایی نمیکند اما در بیماران کرونا به دلیل اینکه فرد در خانه یا بیمارستان قرنطینه میشود این وضعیت اضطراب مضاعفی ایجاد میکند و باعث تشدید علائم ریوی میشود.
منبع: فارس
نظر شما