به گزارش ایمنا، آرش محمودی در این باره اظهار کرد: از محل ماده ۵۸ سازمان شهرداریها پنج میلیارد ریال تصویب شده که تاکنون چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال آن اختصاص یافته که این اعتبار برای دیوارچینی و ایجاد پیادهرو و خط دوچرخهسواری در بالادست سراب هزینه میشود.
وی گفت: پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال نیز از محل اسناد خزانه اسلامی تصویب شده که تاکنون یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون ریال آن تخصیص پیدا کرده است و این اعتبار نیز برای ساخت سکوی ورزش صبحگاهی هزینه میشود.
سرپرست شهرداری روانسر ادامه داد: در نظر داریم با تجمیع این اعتبارات و اعتباراتی که در سالهای قبل هزینه شده جاده سلامت را در بالادست سراب روانسر احداث کنیم.
وی با بیان اینکه برای ساماندهی این سراب نیازمند ورود سرمایه گذاران و بخش خصوصی هستیم، تصریح کرد: باتوجه به اینکه در استان نگاه ویژهای به حوزه گردشگری وجود دارد از مسئولان استان تقاضا داریم که کمک کنند تا سراب روانسر را به جایگاه واقعی برسانیم.
محمودی اظهار کرد: ساماندهی و توسعه سراب روانسر نیازمند نقشه راه است و برای ساماندهی این سراب نباید به صورت سلیقهای و جزیرهای عمل کنیم.
وی اضافه کرد: تلاش مجموعه شهرداری و شورای این است که چهره این سراب را به نحو مطلوبی تغییر دهیم و برای انجام مطالعات سراب روانسر از محل اعتبارات داخلی این شهرداری یک میلیارد ریال در سال گذشته هزینه شد و منتظر تصویب طرح از سوی کمیته فنی استان هستیم.
به گزارش ایمنا، سراب زیبای روانسر با وسعت بیش از یک هکتار و با قدمتی بیش از ۴۰ هزار سال در دامنه تپه زیبای صخرهای در وسط شهر روانسر در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر کرمانشاه قرار دارد.
منبع: ایرنا
نظر شما