محمدرضا بینیاز در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: با توجه نبود ایمنی کافی در برخی دکلهای مخابراتی شهر و به منظور جلوگیری از بروز خطرات احتمالی، بهروزرسانی اطلاعات مکانی و ساماندهی دکلهای شهر با همکاری مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری بندرعباس در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.
وی با بیان این که توجه به زیباسازی شهر یکی دیگر از اهداف انجام این فرایند است، افزود: در راستای اجرای این پروژه ساماندهی، دکلهای مخابراتی که بدون هماهنگی و اخذ مجوز از سوی سازمان فاوا شهرداری در منازل مسکونی نصب شده، جمعآوری میشود.
رئیس سازمان فاوا شهرداری بندرعباس با اشاره به مراحل صدور مجوزهای مربوطه نصب دکل، خاطرنشان کرد: درخواست صدور مجوز از سوی اپراتورها به شورای فنی ارجاع شده و پس از تصویب در این شورا، مجوز احداث یا ترمیم دکل مورد نظر صادر میشود.
وی با بیان این که طی دو دهه اخیر، به موازات گسترش شبکه تلفن همراه در کشور، تعداد دکلهای مخابراتی نیز به شکل روزافزونی در شهرها، خصوصاً شهر بندرعباس افزایش یافته است، گفت: هرچند گسترش ارتباطات به واسطه گسترش شبکههای موبایل موجب ایجاد امکانات و بهرهمندی شهروندان از مزایای آن شده است اما در سویی دیگر احداث غیراصولی دکلهای مخابراتی نیز آلودگی بصری و به هم ریختگی مبلمان شهری را در پی داشته است.
نظر شما