به گزارش خبرنگار ایمنا، علیرضا نصراصفهانی در یک گفتوگوی رادیویی با بیان این که بیش از دو دهه از عمر شوراهای اسلامی گذشته و احتمال بروز خطا از جانب این نهاد هر روز کمتر میشود، اظهار کرد: لازم است مسئولان به ویژه نمایندگان مجلس برای تسهیل امور مردم و در جهت تفویض اختیار و اعتماد به شوراها تلاش کرده و به توانایی این نهاد مردمی باور داشته و چندان دلنگران انجام وظیفه صحیح آنها نباشند.
وی افزود: با تشکیل شوراها، حدود ۲۰۰ هزار نفر به چرخه مدیریت کشور اضافه شده و بدیهی است که امکان خطا و اشکال در سطح محدودی وجود داشته باشد اما محاسن آن با این خطاها قابل مقایسه نیست.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در چند سال گذشته آنقدر که خطای شوراها برجسته شده، محاسن، مأموریتها و مسئولیتهایی که بر عهده آنها است برای مردم آشکار نشده و یقیناً هرچه بیشتر در این خصوص اطلاعرسانی شود، مردم با اعضای شورا بهتر ارتباط برقرار کرده و مشارکت بالاتری در اداره شهر خواهند داشت.
وی با بیان این که شورای پنجم شهر اصفهان یک هزار و ۳۶۱ مصوبه داشت که ۵۸ مصوبه مربوط به طرحهایی بود که اعضای شورا ارائه و شهرداری را برای عمل به آن مکلف کردند، اضافه کرد: طرحهای شورای شهر بنا بر ضرورت با امضای حداقل پنج نفر در دستورکار شورا قرار میگیرد و پس از تصویب و تأیید فرمانداری به مرحله اجرا میرود.
نصراصفهانی افزود: تشکیل ستاد توسعه کارآفرینی، توسعه همپیمایی در شهر اصفهان برای بهینه شدن خودروهای تک سرنشین و شناسایی و رفع چالشهای خزانهداری متمرکز که پس از سالها انتظار موجب انضباط مالی در شهرداری شد بخشی از این طرحهاست.
وی گفت: در یکی از طرحها شهرداری مکلف به اجرای پروژههای محرک توسعه در مناطق محروم شد که اکنون به خوبی در حال اجراست و امیدواریم آنچه اتفاق میافتد باعث رشد مناطق کمتر برخوردار شود.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: هر آنچه توسط مدیریت شهری و بخش خصوصی در محلات کمتر برخوردار رخ داده و نقش ببندد، میل و رغبت مردم را برای حضور در این مناطق بیشتر میکند و هر هزینهای در این خصوص شود مقرون به صرفه خواهد بود.
نصراصفهانی در پاسخ به سئوال یکی از شهروندان درباره آخرین وضعیت پهنه ۹۲ هکتاری پرتمان در منطقه هشت، توضیح داد: این پهنه چند دهه بلاتکلیف بود اما بر اساس قولی که به مردم دادیم، طرح آن آماده شد و با تأیید شورای اسلامی شهر به کمیسیون ماده پنج ارسال شد تا اداره کل راه و شهرسازی درباره آن تصمیم بگیرد.
وی با بیان این که مردم باید تصویب این طرح را در اداره کل راه و شهرسازی و معاونت عمرانی استانداری پیگیری کنند، خاطرنشان کرد: آنچه وظیفه و رسالت ما در این خصوص بود را انجام دادیم و خرسندم که شرمنده مردم نشدیم.
استفاده از ظرفیت چهارباغ به هنر مدیران بستگی دارد
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان این که سرزندگی امروز اصفهان و تبدیل این کلانشهر به یک کارگاه بزرگ عمرانی، نتیجه تلاش مدیریت شهری در این چند سال است، تصریح کرد: چهارباغ اکنون تبدیل به فضایی دلپذیر برای شهروندان و گردشگران شده و خانوادهها تفرج در این منظر فرهنگی را در برنامههای خود میگنجانند.
وی با تاکید بر این که یک چهارباغ بیشتر نداریم و این مکان در جهان بینظیر است، ادامه داد: این نشأت گرفته از هنر مدیران است که بتوانند از ظرفیتی که در چهارباغ ایجاد شده استفاده کرده و اقداماتی که آرامش و آسایش مردم را رقم میزند در آن انجام دهند؛ هر چند که محدودیتهای ناشی از شیوع کرونا برای اجرای برنامههایی که در دو سال اخیر مدنظر داشتیم مانع ایجاد کرد.
نصراصفهانی اظهار کرد: اکنون سنگفرش میدان امام حسین (ع) تکمیل شده و با اتمام سنگفرش خیابان سپاه، چهارباغ به میدان امام خمینی (ره) و از طریق طرح میدان تا میدان و گذر از بازار به میدان امام علی (ع) متصل شده و یک محور پیاده در اصفهان شکل میگیرد.
وی با اشاره به اجرای پروژههای بزرگ عمرانی در چهار سال گذشته، خاطرنشان کرد: تقاطع غیرهمسطح شهید سلیمانی چندی پیش بهطور رسمی افتتاح شد، در ماههای گذشته بلوار فرزانگان، خیابان تابان و آسمان و چند پروژه دیگر در اختیار مردم قرار گرفت و عملیات احداث خط دو مترو نیز با قدرت دنبال شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: مردم شاید از آنچه در زیر زمین برای احداث مترو اتفاق میافتد اطلاع کافی نداشته باشند اما مترو با سرعت در چهار سال دوره پنجم، بدون مزاحمت در رفت و آمد شهروندان، در حال احداث بوده و اگر همه مسئولان شهری در دوره آینده منسجم شوند و با تلاش و کوشش پروژه را دنبال کنند، بهرهبرداری از خط دو تا پایان دوره ششم شدنی است.
پاسخ به بخشی از دغدغه اشتغال جوانان در دوره پنجم
وی با بیان این که بخشی از جامعه را جوانان دختر و پسر تشکیل میدهند بنابراین باید به آینده خود امیدوار بوده و در اداره شهر مشارکت داشته باشند، افزود: بسیاری از برنامههای شهرداری برای حضور جوانان با مانع کرونا مواجه شد زیرا مخاطب بخش عمده رویدادهایی که در شهر برگزار میشد نوجوانان و جوانان بودند.
نصراصفهانی با تاکید بر این که جوانان باید در شهر احساس بودن کنند، افزود: علاوه بر تیم مشاوران جوان شهردار که نشستهای خوبی با آنها گذاشته شد، مدیران شهری با حضور در مناطق و محلات مختلف، از دغدغه این قشر اطلاع پیدا میکردند.
وی با بیان این که اشتغال یکی از دغدغههای جوانان شهر بود و مراجعات زیادی در این خصوص داشتیم، افزود: با هدف ارتقای اکوسیستم کارآفرینی اصفهان، طرحهایی اجرا شد تا از استارتآپها حمایت شود و مدیریت شهری سعی کرد کسانی که با تکیه بر خلاقیت و نوآوری خود پا به عرصه اقتصادی گذاشتهاند را تنها نگذارد.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: قسمتی از ارگ جهاننما در اختیار این کسب و کارها قرار گرفت و فضای دیگری نیز برای کارآفرینان جوان در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به توجه ویژه شورای شهر برای مقابله با آسیبهای اجتماعی در شهر، اضافه کرد: با اشاعه امر به معروف، میتوان با منکرات مقابله کرد زیرا امر به معروف جایگاه بالایی در جامعه داشته و سبب جذب بیشتر جوانان میشود.
افزایش رغبت مردم برای دوچرخهسواری و پیادهروی در ناژوان
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان فضای طبیعی ناژوان را یک فرصت مغتنم دانست و اظهار کرد: میل و رغبت مردم برای دوچرخهسواری و پیادهروی در ناژوان بیشتر شده و فضای امن آن سبب استحکام حضور خانوادهها شده است.
نصراصفهانی احداث دو سینما در رهنان و خوراسگان، توافق با سرمایهگذار برای احداث سالن تئاتر شهر و بازسازی تالار هنر را بخشی از اقدامات شهرداری در راستای تقویت زیرساختهای فرهنگی و هنری دانست.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات، برنامههای محلی و احداث ورزشگاه در مناطق مختلف شهر برای توسعه ورزش همگانی در اصفهان، گفت: مأموریت مدیریت شهری ورزش همگانی بوده و سعی کردیم از ورزش حرفهای دور باشیم بدین سبب اکنون ۱۶۰ ایستگاه ورزشی با مشارکت مردم و زیر نظر معاونت فرهنگی ورزشی در اصفهان فعال هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان این که زمینهای ورزشی روباز که با کمترین تجهیزات احداث میشود، ظرفیتی است که اجرای آن به ویژه در مناطق محروم دنبال شده است، اضافه کرد: اکنون خیلی از مناطق شهر به زیرساختهای ورزشی دسترسی دارند که نتیجه زحمات مدیریت شهری در تمام ادوار بوده است.
نظر شما