به گزارش ایمنا، حجت الله صیدی، با بیان اینکه شرکت فولادمبارکه یکی از بزرگترین مجتمعهای اقتصادی ایران و خاورمیانه است اظهار کرد: در گذشته با واردات ورق آن هم با کیفیت پایین و قیمت بالا مواجه بودیم اما هم اکنون با وجود محصولات با کیفیت فولادمبارکه تا حدود زیادی این مشکل برطرف شده است.
وی افزود: تولید ۷.۲ میلیون تن در سال رقم قابل توجهی است و مهمتر اینکه کل زنجیره را پوشش داده و کشور را از واردات این نوع محصولات بی نیاز میکند.
فولاد مبارکه یکی از بزرگترین شرکتهای بورسی است
مدیرعامل بانک صادرات ایران با مثبت ارزیابی کردن تشکیل گروه مالی توسط فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه یکی از بزرگترین شرکتهای بورسی است و ورود این شرکت برای تشکیل یک مجموعه گروه مالی فعالیت ارزشمندی است.
صیدی با بیان اینکه مجموعههای بزرگی مانند فولادمبارکه علاوه بر اعتبار خودشان یک اعتبار معنوی نیز به همراه دارند افزود: آمادگی انجام صد در صد کارهای ارزی شرکت فولادمبارکه توسط بانک صادرات وجود دارد و از آن استقبال میکنیم.
حمیدرضا عظیمیان، مدیر عامل فولادمبارکه نیز در این جلسه به میزان تولید فولاد خام در شرکت فولاد مبارکه پرداخت و اظهار کرد: اکنون تولید زیر سقف کارخانه فولاد مبارکه در اصفهان به ۷.۲ میلیون تن رسیده است و این یعنی تولید که در ابتدا ۲.۴ میلیون تن بوده در حال حاضر به بیش از سه برابر افزایش پیدا کرده است. همچنین در گروه فولاد مبارکه تولید فولاد خام به بیش از ۱۰.۲ میلیون تن رسیده است.
وی افزود: گروه فولادمبارکه بزرگترین تولیدکننده فولاد ایران و منطقه MENA (شمال آفریقا و خاورمیانه) است. اینکه زیر یک سقف در یک واحد صنعتی هشت کوره قوس الکتریکی وجود داشته باشد در دنیا بینظیر است. این مورد فقط در فولاد مبارکه وجود دارد و پس از آن یک کارخانه در مکزیک با پنج کوره قوس الکتریکی مشغول به فعالیت است.
نقش کلیدی فولاد مبارکه در عرصه تولید ملی
مدیر عامل فولاد مبارکه با تشریح فرایندهای تولید و حجم بالای عملیاتهای اجرایی در فولاد مبارکه به جایگاه این کارخانه بزرگ صنعتی در انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: این شرکت یکی از بزرگترین دستاوردهای صنعتی انقلاب اسلامی محسوب میشود.
عظیمیان با بیان اینکه در حال تأسیس یک هولدینگ مالی هستیم و از سازمان بورس درخواست شرکت تأمین سرمایه کردهایم افزود: این موضوع با هدف تأمین مالی پروژههای داخلی فولاد مبارکه و همراهی دولت شکل گرفته است.
وی همکاری با بانک صادرات را خوب و مفید ارزیابی کرد و گفت: هم اکنون ما شرکتی بورسی با نقش خوب در سازمان بورس و شرکتی تولیدی با نقش کلیدی در سطح کشور هستیم.
صادرات ۵۵۰ میلیون دلاری فولادمبارکه در سال ۹۹
حامد حسین ولی بیک، معاون اقتصادی و مالی شرکت فولاد مبارکه نیز در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از حضور مدیران بانک صادرات به ذکر آمار مالی سال گذشته پرداخت و گفت: فولاد مبارکه در سال گذشته با درآمد فروش بالغ بر ۷۷ هزار میلیارد تومان، طلاییترین سال خود به لحاظ سودآوری را پشت سر گذاشت.
وی با بیان اینکه سود عملیاتی شرکت در سال گذشته ۳۲ هزار میلیارد تومان بوده است افزود: این موفقیتها همگی مدیون تلاش کارکنان و شرکای تجاری کسب و کار بوده است.
معاون شرکت فولاد مبارکه گفت: در سال گذشته ارزش صادرات فولاد مبارکه بالغ بر ۵۵۰ میلیون دلار بوده که با این حساب گردش ارزی فولاد مبارکه در سال بالای یک میلیارد دلار خواهد بود.
ارزش بازار سرمایه فولادمبارکه به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان رسید
ولی بیک با اشاره به جایگاه فولادمبارکه از نظر ارزش بازار که بین رتبه اول و دوم است، خاطرنشان کرد: هم اکنون ارزش بازار سرمایه فولاد مبارکه بین ۲۶۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: فعالیت بالغ بر ۱۰۰ شرکت در گروه فولادمبارکه ما را بر آن داشت که تأسیس هولدینگ مالی را در سبد گروه تأمین مالی فولاد مبارکه داشته باشیم تا از این طریق تأمین مالی اقتصادی و بهینه را برای کل شرکتهای گروه داشته باشیم.
معاون شرکت فولادمبارکه گفت: در سال ۱۴۰۰ اگر محدودیتهای انرژی مانع نشود با همراهی و کمک همه شرکای تجاری کسب و کار حاشیه سود سال قبل را تکرار خواهیم کرد.
نظر شما