به گزارش خبرنگار ایمنا، حسین بانک در نشست خبری با موضوع نسخه نویسی الکترونیک، اظهار کرد: درصدد هستیم بحث نسخه الکترونیک را در بیمارستانها و مراکز درمانی اجرایی کنیم تا بسیاری از تخلفات نسخه نویسی الکترونیکی رفع شود و برای آموزش پزشکان و کادر درمان برای اجرای این طرح آموزشهای لازم را برگزار میکنیم تا مشکلات موجود رفع شود و به اهداف این طرح دست یابیم.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ششم توسعه و قوانین ذیربط بحث نسخه الکترونیک را الزامی کردهاند و پرداخت مطالبات بیمهای از ابتدای تیرماه منوط به ارسال نسخه الکترونیک است و این درخواست دولت بوده که برای سازمانهای بیمهای تکلیف شده است.
مدیرکل بیمه خدمات درمانی سلامت استان اصفهان خاطرنشان کرد: در این شرایط و با وجود بحران کرونا ویروس اجرای این طرح زحمت مضاعفی برای بیمارستانها ایجاد کرده اما باید بدانیم که الزام به اجرای این طرح هستیم و قدردان زحمات دانشگاه برای همکاریهای لازم هستیم.
وی تصریح کرد: در استان اصفهان طرح نسخه نویسی الکترونیک از امسال اجرایی شده و این در حالی است که استان اصفهان جزو آخرین استانهایی است که این طرح را اجرا میکند، لازم است همکاریهای کافی در این زمینه صورت بگیرد تا این برنامه پیش برود.
استفاده ۹ درصدی از سامانه نسخه نویسی الکترونیک در استان اصفهان
بانک اظهار کرد: با وجود تمام مشکلات و در انتهای کار به این طرح ورود پیدا کردیم و در کشور استان یکی مانده به آخر در زمینه اجرای این طرح هستیم، استان اصفهان حدود ۹ درصد از سامانه نسخه نویسی الکترونیک استفاده داشته و این در حالی است که در استانهای دیگر در بهترین حالت حدود ۳۵ درصد از این سامانه استفاده شده است، روز به روز شاهد افزایش استفاده از این سامانه در استان هستیم.
بانک با بیان اینکه انجام این طرح برای اکثر پزشکان سخت بوده است، اضافه کرد: درخواست کردیم تا مشکلات موجود حل شود و الزام ورود پسوردها از طرف پزشکان به کد ملی آنها تغییر یابد تا ایرادات ورود به سامانه تا حدودی حل شود و پزشکان کمتر دچار مشکل شوند، مشکلات دیگر نیز در حال حل شدن است.
از مهرماه پرداختهای بیمهای دیگر کاغذی نخواهد بود
وی ادامه داد: بیمههای تکمیلی از سازمانهای بیمهای سلامت و نیروهای مسلح نیز به این طرح ورود کردند تا مشکلات بیمههای تکمیلی نیز رفع شود و بیماران بتوانند خدمات تکمیلی را دریافت کنند. پنل نسخه نویسی الکترونیک به بیمارستانها آموزش داده شده و از مهرماه پرداختهای بیمهای دیگر کاغذی نخواهد بود و الزاماً با اجرای این طرح پرداختهای بیمهای صورت میگیرد.
وی در خصوص بیمارانی که تحت پوشش بیمه نیستند، افزود: برخی از ایرانیها و غیرایرانی ها بیمه نیستند و اگر بیمه نباشند صرفاً تمام خدمات درمانی آنها با تعرفه آزاد حساب خواهد شد اما اگر بیمه باشند ایرانیها با کد ملی و اتباع با کد اتباع میتوانند در طرح نسخه نویسی الکترونیک از خدمات درمانی برخوردار شوند، برخی از افراد مجهول الهویه که تحت پوشش بهزیستی هستند نیز خدمات لازم را دریافت خواهند کرد.
به گزارش ایمنا، در این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و رؤسای بیمارستانها و مراکز آموزشی-درمانی استان به صورت مجازی حضور داشتند.
نظر شما