عارضه حالت آهن‌ربایی بدن پس از تزریق واکسن کرونا کذب است

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: تصاویر و اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر عوارض تخریب کننده تزریق واکسن کرونا بر سلامت بدن و ایجاد حالت آهن ربایی در قفسه سینه و بازو کذب است و مردم نباید به این شایعات توجه کنند.

به گزارش ایمنا، مسعود مردانی اظهار کرد: برخی افراد در فضای مجازی با انتشار ویدئوهایی بی اساس و کذب در مورد تزریق واکسن کرونا روح و روان مردم را به هم می‌ریزند و باید مسئولان ذیربط با این عوامل برخورد اساسی کنند زیرا سلامت جامعه مختل می‌شود.

طی روزهای اخیر ویدئوهایی منتشر شده که نشان می‌دهد برخی افراد پس از تزریق واکسن کرونا دچار عارضه آهن ربایی بدن شده‌اند.

وی به مردم اطمینان خاطر داد که واکسن کرونا را تزریق کنند و البته این واکسن عوارض خفیف و کوتاه مدتی دارد که قابل درمان و بهبودی بوده و جای نگرانی نیست.

این متخصص بیماری‌های عفونی اظهار داشت: افرادی که واکسن کرونا را تزریق می‌کنند بویژه در مرحله دوم واکسیناسیون ممکن است دچار علائم عفونت‌های ویروسی مانند تب، لرز، قرمزی بدن شده یا سرگیجه و حالت تهوع داشته باشند که مصرف استامینوفن و در صورت داشتن شدت این علائم استفاده از پروفن دو تا سه روز برای بهبودی کفایت می‌کند.

مردانی تاکید کرد: پزشکان و پرستاران، افراد بالای ۸۰ سال تاکنون در برابر ابتلاء به کرونا واکسینه شده اند و پس از این گروه افراد بالای ۶۵ سال، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای همچون بیماران قلبی، ریوی و صعب العلاج، افراد دچار بیماری‌های سرطان از جمله لوسمی، لنفون و افراد تحت شیمی درمانی در اولویت واکسیناسیون خواهند بود.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: استفاده از واکسن‌های دیگر نیز برای پیشگیری کرونا در اروپا استفاده شده و تاکنون از ابتلای افراد به ویروس بریتانیایی جلوگیری کرده است.

مردانی با بیان اینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی بعد از انجام واکسن کرونا برای همه ضروری است، گفت: مردم باید بدانند که تا آن زمان که ویروس در جامعه شایع است باید منتظر جهش‌های گوناگون باشیم و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و نرفتن به مسافرت و دوری از اجتماعات توصیه می‌شود.

آمارها نشان می‌دهد تاکنون بیش از یک میلیارد و ۸۷۴ میلیون دوز واکسن کرونا در نقاط مختلف جهان تزریق شده (به طور متوسط ۲۴ دوز برای هر ۱۰۰ نفر) و همچنان شکاف عظیمی میان کشورهای دارا و ندار در این زمینه وجود دارد.

در ایران نیز تاکنون بیش از سه میلیون نفر دستکم یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

منبع: ایرنا

کد خبر 498022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.