سید احمد حسینینیا در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: پروژه رد پا یک فعالیت نوآورانه است که در راستای تحقق توسعه پایدار شهری، در سه محور اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست و طراحی شهری در راستای برنامهها و چشمانداز شهر دوستدار کودک و با هدف مشارکت بچهها و سهیم بودن آنها در آینده شهرمان برنامهریزی شده است.
وی افزود: این پروژه با مشارکت ۴۰۰ دانشآموز از دو ناحیه آموزش و پرورش و به ویژه هنرستان نوایی و ابوذر و با همکاری سه مجموعه مرتبط با شهرداری اصفهان و حضور ۴۰ مربی و مشاور برگزار شد.
رئیس شورای شهر دوستدار کودک ادامه داد: در فاز نخست پروژه، ظرفیت سازی در دانش آموزان و مربیان جهت تأثیر و ایفای نقش مؤثر خود در جامعه انجام شده است.
وی تصریح کرد: یکی از جنبههای مهم توسعه پایدار شهری، به وجود آمدن فرصت مشارکت کودکان و نوجوانان است که تأثیر بسزایی در روند کاری طراحان و برنامه ریزان در بهبود کیفیت محیطی شهر خواهد داشت.
حسینینیا گفت: در فاز دوم پروژه، ایدهها ارزش گذاری شده و بر اساس نیاز شهر توسط مشاوران پایش شد و در ادامه مسیر و در فاز سوم قرار است از ایدهها و پروژههای نوجوانان در شهر بهره برداری شود.
وی با بیان این که یکی از بهترین روشها برای دستیابی به محیطهای ساخته شده دوستدار کودک این است که کودکان و نوجوانان خود در ساخت و برنامهریزی شهر دوستدار کودک و تصمیم سازی ها مشارکت داشته باشند، تاکید کرد: تجربه خوب شورای مشورتی کودکان و نوجوانان در کنار پروژه ردپا قطعاً تأثیر عمیقی در شهر خواهد داشت.
نظر شما