پوریا دروار در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: بیمارستانها، درمانگاهها، آزمایشگاهها و مطب پزشکان مهمترین و بزرگترین تولید کننده پسماندهای عفونی هستند.
وی با اشاره به این که بیشترین پسماند جمعآوری شده عفونی مربوط به بیمارستانها است، تصریح کرد: از مجموع کل پسماندهای عفونی، ۷۵۰ تن مربوط به بیمارستانهای شهر بندرعباس بوده است؛ درمانگاهها، آزمایشگاهها و مطب پزشکان از جمله مراکزی است که به ترتیب در رتبههای بعدی تولید پسماند عفونی قرار دارند.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس، جمع آوری مناسب و امحای این نوع پسماند را از مهمترین و سختترین خدمات سازمان مدیریت پسماند برشمرد و گفت: با توجه به مشکلاتی که پسماندهای عفونی میتواند برای سلامت جامعه ایجاد کند، دفع و امحای آنها نیز شامل رعایت پروتکلهای حساسی است که طی سالهای گذشته به درستی از سوی این سازمان اعمال و انجام میشود.
دروار با بیان این که رها کردن ماسک و دستمال کاغذی در معابر توسط افرادی که آگاهی کامل در مورد خطرات جدی این اقلام ندارند یکی از چالشهای پیش روی جمع آوری درست پسماندهای عفونی است، خاطرنشان کرد: با توجه به این که تمامی پسماندها در سطح شهر توسط کارگران زحمتکش شهرداری جمع آوری میشود، از شهروندان خواهشمندیم برای حفظ سلامتی این افراد از رها کردن پسماندهای عفونی در معابر خودداری کنند.
نظر شما