عرضه جوجه یکروزه ۲ برابر نرخ مصوب در بازار/ قیمت مرغ بالاتر از ۲۴۹۰۰ گرانفروشی است

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی از عرضه جوجه یک روزه بیش از ۲ برابر نرخ مصوب در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی هر قطعه جوجه در بازار ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومان است.

به گزارش ایمنا، حبیب اسداله نژاد، با تاکید بر عرضه مرغ با نرخ مصوب در بازار اظهار کرد: علی رغم افزایش هزینه‌های تولید، اما مرغ زنده با نرخ مصوب در اختیار کشتارگاه‌ها قرار می‌گیرد که با این وجود توزیع بالاتر از نرخ مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان گرانفروشی است.

وی افزود: اگرچه در شرایط فعلی قیمت تمام شده تولید بالاتر از نرخ مصوب تمام می‌شود، اما انتظار حداقلی ما این است که با کنترل و نظارت از عرضه مرغ گرم بالاتر از نرخ مصوب جلوگیری شود.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به افزایش نامتعارف قیمت جوجه یک روزه در بازار بیان کرد: هم اکنون هر قطعه جوجه یک روزه ۸ هزار و ۵۰۰ تا ۹ هزار تومان ۲ برابر نرخ مصوب در بازار عرضه می‌شود که به اعتقاد بنده عرضه از طریق سامانه بازار گاه به دلیل کوتاه کردن دست دلالان و واسطه‌ها تنها راه حل کنترل بازار محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: اگرچه پیش بینی‌ها حاکی از آن بود که مشکل کمبود مرغ از اوایل خرداد به علت کمبود تولید اتفاق بیفتد، اما متأسفانه این موضوع از هفته اخیر در بازار رخ داد.

به گفته وی، بنابر اطلاعات رسیده به ما هر کیلو گوشت مرغ تا نرخ ۳۰ هزار تومان هم در مغازه‌ها عرضه می‌شود که این امر شروع نابسامانی و عدم نظارت و کنترل در بازار است.

اسداله نژاد با بیان اینکه مرغداران در التهاب بازار مرغ نقشی ندارند، گفت: گرچه در زمان بحران قبلی بازار مرغ، واحدهای مرغداری با نرخ مصوب مرغ را عرضه می‌کردند، اما انحراف در زمان توزیع منجر به التهابات بازار مرغ شد.

وی با بیان اینکه تشدید نظارت‌ها در کنترل بازار مرغ نقش مؤثری دارد، گفت: نظارت از واحدهای مرغداری تا کشتارگاه و همچنین از کشتارگاه مستقیم تا بازار مصرف باید صورت گیرد تا توزیع در مسیر منحرف نشود.

اسداله نژاد با تاکید بر کنترل قیمت مؤلفه‌های تولید بیان کرد: دولت قیمت مؤلفه‌های تولید را باید کنترل کند تا افزایش نیابد و همواره جوجه با نرخ مصوب به دست مرغدار برسد، چنانچه دولت توان این کار را ندارد، قیمت را اصلاح کند.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در پایان با بیان اینکه تحقق میزان جوجه ریزی به برنامه ستاد تنظیم بازار دور از انتظار است، گفت: برآوردها حاکی از آن است که میزان جوجه ریزی به ۱۱۳ تا ۱۱۵ میلیون قطعه برسد. گرچه به اعتقاد بنده همین میزان هم باید راستی آزمایی شود چرا که بسیاری از واحدها برای جوجه ریزی به دنبال تأمین جوجه هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

کد خبر 495139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.