سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در این روزها شاهد حجم عظیم تبلیغات جمعآوری فطریه و کفاره روزه از سوی انجمنها و مؤسسات خیریه و… هستیم که در سایتها و شبکههای اجتماعی خودنمایی میکند. با توجه به اینکه بسیاری از این تبلیغات کذب است، روزهداران نسبت به رعایت هشدارهای پلیسی توجه ویژه داشته باشند.
وی افزود: شهروندان توجه داشته باشند که بسیاری از این سایتها به صورت آنی برای اهداف مجرمانه بارگذاری شده و بعد از جمع آوری فطریه و کفاره از دسترس خارج میشوند، کاربرانی که قصد دارند فطریه و کفاره روزه خود را از طریق فضای سایبر یا تلفن بانک پرداخت کنند، از طریق شرکتها و مؤسسات شناخته شده در کشور که توسط رسانههای جمعی، شماره حسابهای رسمی اعلام میکنند، اقدام کرده و از واریز وجه به حسابهای نامعتبر، شخصی و سایتهای ناشناس خودداری کنند.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان تصریح کرد: روزهداران عزیز مراقب باشند تا در عملیاتهای پرداخت بانکی، در دام سایتهای فیشینگ نیفتند و مراقب افشای رمز دوم یکبار مصرف باشند. اپلیکیشنهای کاربردی از جمله قرآن و ادعیه را از منابع معتبر دانلود کرده و آنها را از طریق لینک موتورهای جستجو یا منابع ناشناس و نامعتبر دانلود نکنند.
وی افزود: در شبکههای اجتماعی برای تحت تأثیر قرار دادن احساسات شهروندان، گاهی از خانوادههای نیازمند عکس و فیلم منتشر میشود که واقعیت ندارد و این ترفندی برای جلب اعتماد است.
رئیس پلیس فتای اصفهان خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مواجهه با هر گونه مورد مشکوک (برای شناسایی سایتهای جعلی و تقلبی مؤسسات و انجمنهای خیریه) مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
نظر شما