حسین نادیان در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر مسئولان آموزش و پرورش استان اصفهان با حضوری بودن امتحانات دانشآموزان پایه نهم و دوازدهم موافق هستند، اظهار کرد: طبق نظر شورای عالی آموزش و پرورش مصوبه ۹۷۷ به طور علنی اعلام شده است که در شرایط کرونایی در هر وضعیتی (قرمز، زر و آبی) امتحانات این دو پایه تحصیلی باید حضوری برگزار شود.
وی با بیان اینکه این دو پایه تحصیلی نقش اساسی در انتخاب رشته تحصیلی و دانشگاهی دانشآموزان دارد، افزود: این دو پایه از حساسترین پایهها است، برگزاری امتحانات با رعایت همه موازین بهداشتی، حضور مراقبان سلامت و با انجام بازرسیهای روزانه اجرا میشود.
تجمع دانشآموزان مقابل آموزش و پرورش اتفاق خطرآفرین بود
نادیان تاکید کرد: در همه حوزهها یک اتاق ایزوله وجود دارد تا اگر دانشآموزی سرحال نبود، در این اتاق بتواند امتحان نهایی خود را بدهد، افراد غایب مجاز که بیماری دارند و یا مبتلا به کرونا هستند باید به آموزش و پرورش اعلام کنند و چنانچه بیماری کرونای آنها در سامانه بهداشت ثبت شده باشد آنها افراد غایب مجاز میشوند و در زمان دیگری امتحان میدهند.
رئیس اداره آموزش دوره اول و دوم متوسطه، آموزش و پرورش اصفهان، گفت: در روزهای گذشته تجمع دانشآموزان مقابل درب آموزش و پرورش اتفاق خطرآفرین کرونایی بود و هیچکس از برگزاری این تجمع دفاع نکرد. باید بدانیم دیپلم پایهای نیست که بتوان با تقلب و آموزش مجازی مدرک آن را گرفت، این افراد با تجمع کنار هم اعتراض به حضوری بودن امتحاناتی داشتند که قرار است با فاصله گذاری صندلیهای یک و نیم تا دو متری برگزار شود.
وی در خصوص اینکه اگر تخلفی در مور پروتکلهای بهداشتی صورت بگیرد والدین باید کجا شکایت کنند، اظهار کرد: در حوزههای امتحانات نهایی که در مناطق وجود دارد، بازدید روزانه از طرف اداره آموزش امتحانات و اداره ارزیابی عملکرد در هر منطقه انجام میشود، اگر مورد خاصی بود برای رفع مشکل همان موقع تذکر داده میشود، اگر تخلفاتی باشد به طور یقین اداره ارزیابی ورود پیدا کرده و برخورد لازم را میکند به دلیل اینکه به هیچ وجه با حوزه سلامت دانشآموزان شوخی نداریم.
امتحانات دیپلم در هر وضعیتی باید حضوری باشد
نادیان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در این دو پایه تحصیلی اگر امتحان به صورت حضوری نباشد توازن رشتهها و شاخهها همه با بیعدالتی بهم میریزد، برای مثال بر اساس انتخاب رشته برای ورود به پایه دهم، در هدایت تحصیلی برای منطقهای ۲۰۰ دانش آموز دختر برای رشته تجربی اولویت داده میشود و این تعداد دانشآموز در سامانه بر اساس معدل گزینش شده و اولویت الف برای ورود به رشته تجربی به این افراد را میدهند.
رئیس اداره آموزش دوره اول و دوم متوسطه، آموزش و پرورش اصفهان، اضافه کرد: اگر امتحانات مجازی باشد اتفاقی که میافتد این است که مدارسی که خوب کار کرده و سختگیری میکنند نمرات دانش آموزان مطلوب است، کسانی هم هستند تقلب میکنند یا احتمال دارد اتفاقهای دیگری بیفتد و این افراد نمرات بالا را با تقلب میگیرند.
وی تاکید کرد: وقتی اسم این افراد در سامانه ثبت میشود، در حقیقت همان افراد درس نخوانی که با تقلب نمره گرفتند هستند که ۲۰۰ نفر را در سامانه پر میکنند و دانشآموزان درس خوانی که باید وارد این رشته شوند جا میمانند و نمیتوانند رشته مورد نظر خود را انتخاب کنند این روند به ضرر دانشآموزان است.
نادیان اظهار کرد: اگر خانوادهها این مسائل را بدانند این اندازه با حضوری بودن امتحانات پایه نهم و دوازدهم مخالفت نمیکنند، امتحانات دیپلم در هر وضعیتی باید حضوری باشد، اگر وضعیت قرمز و خطرناک بود و ستاد کرونا اجازه برگزاری امتحانات را ندهد زمان آن ۱۰ روز به تعویق میافتد، اما اینطور نیست که امتحانات این دو پایه تحصیلی مجازی برگزار شود.
نظر شما