به گزارش خبرنگار ایمنا، عباس امینیزاده در نشست امضای این تفاهمنامه، اظهار کرد: پیوستن به شبکه جهانی شهرهای خلاق فرصتی برای بیان توانمندیهای شهر بندرعباس در عرصههای گوناگون فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی است.
وی افزود: صنایع دستی و آئینهای سنتی، حوزهای آشنا برای شهروندان بندرعباس و کار آفرینان است که آن را به عنوان زمینهای برای توسعه فرهنگی و اقتصادی میدانند.
شهردار بندرعباس ادامه داد: بهرهمندی از ظرفیت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به ویژه دانشگاه هرمزگان به عنوان دانشگاه مادر استان، میتواند توسعه پایدار شهری را شتاب بخشیده و در حوزه گسترش صنایع دستی و آئینهای سنتی شهر خلاق، یاریگر شهرداری، کارآفرینان و تولید کنندگان این حوزه باشد.
«علی اکبر شیخی فینی» رئیس دانشگاه هرمزگان در این نشست که به صورت مجازی برگزار شد، هدف از امضای تفاهمنامه با شهرداری بندرعباس را گسترش همکاری در زمینههای علمی، پژوهشی، آموزشی و فناوری موضوع شهر خلاق عنوان کرد.
وی افزود: با در نظر گرفتن امکانات دانشگاه هرمزگان و شهرداری بندرعباس، نسبت به هماهنگی و همکاری در اجرای پایان نامهها و رسالههای دانشجویی با موضوع صنایع دستی و آئینهای سنتی، برگزاری کارگاههای آموزشی در راستای توانمندسازی و مهارت افزایی کارآفرینان صنایع دستی و استفاده متقابل از ظرفیتهای موجود اقدام میشود.
در ادامه «احمد پایدار» مدیر مرکز خلاقیت و فناوریهای نوین شهرداری بندرعباس، امضای تفاهمنامه همکاری میان شهرداری و دانشگاه هرمزگان را گامی بلند و عملی برای تحقق اهداف شهر خلاق دانست و بر لزوم استمرار اینگونه همکاریها تأکید کرد.
وی تصریح کرد: راه اندازی بازارهای مجازی و دائم صنایع دستی بندرعباس، مراکز سه گانه آموزشی، مقالات و پژوهشها با موضوع شهر خلاق، حمایت از دانشجویان و برگزاری نمایشگاهها و جشنوارههای بینالمللی صنایع دستی و آئینهای سنتی از جمله کارهای در دست اقدام مناطق و سازمانهای شهرداری بندرعباس است.
به گزارش ایمنا، در ادامه این نشست تعدادی از اعضای هئیت علمی دانشگاه هرمزگان به بیان نقطه نظرات خود پیرامون زمینههای گسترش همکاری میان دانشگاه هرمزگان و شهرداری بندرعباس پرداختند.
نظر شما