به گزارش ایمنا، امیر مرادی با اشاره به هجوم ملخهای مراکشی در برخی از شهرهای گیلان بهویژه شهرستان رودبار، اظهار کرد: این ملخها علیرغم اینکه در کشور ماندگار شدهاند در گیلان بهصورت مقطعی حمله میکنند.
وی با اشاره به بازدید میدانی از مناطق پرجمعیت حضور ملخهای مراکشی در شهرستان رودبار، افزود: بهترین راهکار برای مبارزه با ملخ مراکشی درزمانی که هنوز بالغ نشدند بوده و این اقدام در گیلان انجامشده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به اقدامات عملیاتی در جهت پاکسازی ملخهای مراکشی، گفت: تاکنون حدود ۴ هزار هکتار از اراضی درگیر با ملخهای مراکشی سمپاشی شده است.
مرادی با اذعان به اینکه همزمان استانهای قزوین و زنجان نیز با ملخهای مراکشی درگیر هستند، خاطرنشان کرد: با مدیران کل مدیریت بحران استانهای زنجان و قزوین هماهنگ شده تا بهصورت همزمان سمپاشی انجام شود تا از رشد و تکثیر ملخها گرفته شود.
وی با بیان اینکه برخی از کشورهای درگیر از ملخهای مراکشی بهعنوان خوراک دام استفاده میکنند، گفت: شرکتهای دانشبنیان در این زمینه باید وارد میدان شده و از تهدید ایجادشده فرصت بسازند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به مشارکت همزمان منابع طبیعی با جهاد کشاورزی استان در جهت پاکسازی مناطق از ملخهای مراکشی، افزود: هرساله ملخهای مراکشی از اواسط فرودین وارد استان شده و تا تیرماه حیاتشان در استان ادامه دارد.
منبع: فارس
نظر شما