لزوم برگزاری حضوری امتحانات نهایی/استفاده از روش‌های غیرحضوری در صورت محدودیت کرونایی

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ترجیح ما برگزاری حضوری امتحانات پایه نهم و دوازدهم است، گفت: هر آزمونی را به ما اجازه دهند که حضوری برگزار کنیم، برگزاری حضوری را ترجیح می‌دهیم اما اگر با محدودیت‌های کرونایی مواجه شویم از روش‌های غیرحضوری برای برگزاری آزمون‌ها استفاده خواهیم کرد.

به گزارش ایمنا، محسن حاجی میرزایی درباره وضعیت برگزاری آزمون‌های پایان سال اظهار کرد: کماکان متقاضی برگزاری حضوری برخی آزمون‌ها که در سال‌های گذشته حضوری بوده مانند پایه‌های نهم و دوازدهم هستیم، زیر ا تأثیرگذار هستند و اگر خللی ایجاد شود و مورد مناقشه قرار گیرد، ممکن است حقوق دانش‌آموزان تضییع شود.

وی افزود: بنابراین ترجیح ما این است که دانش‌آموزان در یک آزمون هماهنگ حضوری شرکت کنند، مگر آنکه وضعیت کشور این اجازه را به ما ندهد که در آن صورت باید تدبیر دیگری بیندیشیم. هر آزمونی را به ما اجازه دهند که حضوری برگزار کنیم، برگزاری حضوری را ترجیح می‌دهیم اما اگر با محدودیت‌های کرونایی مواجه شویم از روش‌های غیرحضوری برای برگزاری آزمون‌ها استفاده خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین با اشاره به تلاش برای حل مشکل عدم احتساب سنوات معلمان دانش آموخته دانش‌سراها برای بازنشستگی، گفت: برای برخی همکاران که از مسیر دانش‌سرا به آموزش و پرورش آمدند مشکلی پیش آمده که یک ضلع آن آموزش و پرورش، یک ضلع آن صندوق بازنشستگی و ضلع دیگر دیوان عدالت اداری است.

حاجی میرزایی ادامه داد: ما نه شاکی هستیم و نه داور. صندوق بازنشستگی شکایت کرده و دیوان هم حکم وحدت رویه داده که این زمان جزو زمان خدمت محاسبه نمی‌شود. همکاران ما پیگیر هستند. به معاونت حقوقی مأموریت دادم به همکاران کمک کنند تا خواسته خود را با صندوق و دیوان مطرح کنند. امید است گشایشی در کارشان ایجاد شود.

منبع: ایسنا

کد خبر 485619

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
    4 1
    تضییععععع شدن حقوق دانش آموز یعنی اینکه آموزش مجازی و بی کیفیت باشه ولی آزمون حضوری،در ضمن سلامت دانش آموز ها از همه چیز مهمتره