به گزارش ایمنا، افخم صباغ با بیان اینکه در همه روزهای کرونایی دست از آموزش کودکان کار برنداشتهایم، افزود: هدف این مؤسسه آموزش تحصیلی به کودکان کار و بازمانده از تحصیل و توانمند کردن زنان سرپرست خانوار و مادران کودکان کار است.
وی با بیان اینکه در دوران قرنطینه کلاسها به صورت آنلاین و گاه حضوری با رعایت پروتکلهای بهداشتی برقرار است، خاطرنشان کرد: کلاس اولیها به خاطر شرایط خاص شأن با رعایت پروتکلهای بهداشتی و در نوبتهای جداگانه به مدرسه فراخوانده شدند و گروههای سنی دیگر و کلاسهای تقویتی به صورت آنلاین و با معلمان حرفهای انجام شده است.
مدیرعامل مؤسسه مهر و ماه بابیان اینکه زیرساختهای آموزشی باید تغییر یابد، گفت: با ارائه شیوههای درست باید این کودکان را جذب مدرسه و آموزش کرد تا کمتر دچار دلزدگی از تحصیل شوند.
صباغ با بیان اینکه در مدت شیوع بیماری کرونا تعداد مراجعات بیش از قبل شده، افزود: خانوادههای بیشتری چه از نظر آموزش به فرزندان و چه حمایت از خود تحت پوشش مؤسسه درآمدهاند.
وی تاکید کرد: کارآفرینی در شرایط بحران برای ما اهمیت ویژهای دارد، زیرا زن و مادر مهارت دیده و توانمند، اجازه نمیدهد فرزندش از تحصیل بازمانده و کودک کار بشود.
وی تصریح کرد: کارگاههای خیاطی، پتهدوزی، سوزن دوزی و… در مجموعه فعالتر از قبل به کار خود ادامه میدهند و تولیدات این زنان توانمند در بازارچه نوروزی آنلاین به فروش میرسد و عوائد حاصل از آن به خود آنان بر میگردد.
صباغ اضافه کرد: در کنار این کلاسها همچنین با برگزاری جلسات مشاوره برای این زنان تکنیکهای مختلف مواجهه با بحران و… نیز به آنها آموزش داده میشود.
مدیرعامل مؤسسه مهر و ماه با بیان اینکه در دوره کرونا خدمات این مؤسسه چند برابر شده، گفت: افزایش تعداد مربیان، کلاسهای بیشتر، تولید محتوا برای کلاسهای آنلاین و استخدام نیروی انسانی از جمله اقداماتی است که در این مدت انجام شده است و امیدواریم با حمایت و توانمند کردن زنان سرپرست خانوار و مادران کودکان کار، جلوی کار کودک را بگیریم.
منبع: ایرنا
نظر شما