به گزارش ایمنا، محمدحسن سرابیان اظهار کرد: امسال با توجه به تأکیدهای مقام معظم رهبری مبنی بر ورود جدی برای برخورد با تخلفات و موضوع تحریمها، با برپایی گشتهای مشترک ورود جدی در بازار داشتیم.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری ۵٠٠ هزار پرونده در تعزیرات رسیدگی شده و حدود ٢۵٠ هزار پرونده توسط سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و بقیه توسط سایر دستگاههای نظارتی در قالب گشتهای مشترک تشکیل و رسیدگی شده است.
سرابیان خاطرنشان کرد: سازمان تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی به تخلفات است، اما وظیفه قانونی و شرعی دارد و همانگونه که مقام معظم رهبری نیز فرمودند که تعزیرات باید ورود جدی داشته باشد، منتظر ارجاع پرونده تخلف نمیمانیم و طبق ماده ١٩ آئین نامه تعزیرات اختیار قانونی برای راهاندازی شعب سیار دارد.
معاون حقوقی سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: از مردم تقاضا داریم در روزهای پایانی سال و نوروز چنانچه تخلفی مشاهده کردند از طریق سامانه ١٢۴ سازمان صنعت معدن تجارت یا سامانه ١٣۵ تعزیرات حکومتی گزارش تخلف را اعلام کنند البته همکاران ما در روزهای تعطیل هم در شعب تعزیرات حضور دارند و مردم میتوانند با مراجعه حضوری شکایات خود را برای رسیدگی ثبت کنند.
وی افزود: طبق ماده ١٨ آئیننامه سازمان تعزیرات حکومتی میتوانیم مستقیماً برای رسیدگی به شکایات و تخلفات ورود کنیم و این گزارشها برای اعلام نظر کارشناسی به نهادهای نظارتی ارسال میشود و در صورتی که کارشناسی لازم را انجام ندهند از نظرات کارشناسان رسمی دادگستری بهره میگیریم و نسبت به صدور حکم اقدام میکنیم.
طرح نظارت نوروزی تعزیرات امروز شنبه با حضور محمدحسن سرابیان معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تعزیرات حکومتی، محمدعلی اسفنانی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران، ناصر مدیحی رئیس گشتهای مشترک تعزیرات، جمعی از مدیران و قضات تعزیرات آغاز شد.
منبع: ایرنا
نظر شما