به گزارش ایمنا، شاپور محمدزاده اظهار کرد: آموزش سوادآموزان با توجه به امکانات آموزش از راه دور در زمان شیوع ویروس کرونا در تلویزیون، شبکه شاد و سامانه تحت وب سازمان نهضت سوادآموزی تداوم دارد.
وی ادامه داد: هماهنگی لازم با آموزشدهندگان برای ایام نوروز صورت گرفته که به توافق رسیدند تدریس متوقف نشود.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی همچنین درباره شیوه آموزش در دوران شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: این سازمان هم مانند دیگر بخشهای کشور از عواقب، مشکلات و معضلات کرونا در امان نبوده است و در نتیجه با پویش آموزش تعطیل نیست، فعالیت خود را مانند قبل از کرونا ادامه داده است.
محمدزاده یادآور شد: کارهای خوبی در دوران شیوع ویروس کرونا انجام شده است. سازمان نهضت سوادآموزی نیز مانند آموزش و پرورش رسمی آموزش از راه دور از جمله در تلویزیون و به صورت مجازی فرآیند یادگیری را دنبال کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامههای تلویزیونی برای سوادآموزان به صورت سراسری و استانی در حال پخش است، البته برنامهها فقط مختص دوره سوادآموزی بوده و بر اساس توافق با صدا و سیما در ماههای اخیر برای دوره انتقال سوادآموزان هم تولید محتوا شده که این برنامهها هم پیش از سال ۱۴۰۰ از تلویزیون به صورت سراسری و استانی پخش میشود.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی درباره پخش برنامههای رادیویی در ۲ وعده صبح و بعد از ظهر گفت: علاوه بر رادیو در شبکههای مجازی، ملی شاد و سامانه تحت وب نهضت سوادآموزی فعالیتهای آموزشی ادامه دارد.
محمدزاده تصریح کرد: آموزشدهندهها همچنین در دوران شیوع ویروس کرونا به صورت تلفنی سوادآموزان را راهنمایی میکنند. یک سری بسته آموزشی هم برای آموزشدهندهها در نظر گرفته شده که در اختیار هم آموزشدهندهها وهم سوادآموزان قرار گرفته است تا بتوانند فرآیند آموزش را ادامه دهند.
وی افزود: احتمال میرود آموزشدهندگان نسبت به سال گذشته در برخی از استانها ۲۰ درصد کاهش جذب داشته باشند، اما همچنان این جریان آموزش ادامه داشته تا افت تحصیلی به حداقل ممکن برسد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی تاکید کرد: آموزش مجازی و تلفنی هیچوقت نمیتواند جایگزین آموزش حضوری باشد.
محمدزاده خاطرنشان کرد: آموزش مجازی تأثیرات منفی خود را برای افت تحصیلی دانشآموزان دارد، اما سعی شده در دوران شیوع ویروس کرونا از این آموزشها به عنوان مکمل استفاده شود تا تأثیرات منفی سوادآموزان به حداقل برسد.
دوره انتقال، به دورهای اطلاق میشود که فرصت ادامه تحصیل را برای کسانی که دوره سواد آموزی را سپری کردهاند یا کسانی که فاقد شرایط ادامه تحصیل در نظام آموزش وپرورش رسمی هستند، مهیا میسازد. طول این دوره ۸۰۰ ساعت است.
مهارتهای خواندن و نوشتن و درک مطلب و کاربرد آن در زندگی، گسترش فرهنگ و معارف دینی و توانمند سازی افراد در به کارگیری دستورات دینی در زندگی فردی و اجتماعی، آشنایی بیشتر با مفاهیم ریاضی و علوم و توانمندی بکارگیری آن در زندگی روزمره و رشد بینش اجتماعی، فرهنگی و سیاسی بزرگسالان از اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.
منبع: ایرنا
نظر شما