غفور راستین در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با بیان این که اخیراً فوریتهای پزشکی اصفهان در حال اجرای طرح ادغام مراکز ارتباطات ۱۱۵ در سطح استان است، اظهار کرد: تاکنون ۲ مرحله از آن پیش رفته و مرحله سوم نیز از ۱۱ اسفند آغاز شد و امروز _چهارشنبه ۱۳ اسفندماه_ به پایان میرسد.
وی افزود: پیش از این مراکز شهرستانهای اصفهان، لنجان، فلاورجان، نجف آباد، دهاقان، شهرضا، خمینی شهر، چادگان، برخوار و مبارکه ادغام شدند و در حال حاضر درصدد ادغام مراکز شهرستانهای سمیرم، تیران و کرون، خوانسار، گلپایگان، فریدن و بوئین ومیاندشت به صورت متمرکز در مرکز استان هستیم.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در این طرح تمامی مراکز ارتباطات ۱۱۵ شهرستانهای استان وارد سامانه اتوماسیون عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی شده و تمام مأموریتهای این شهرستانها در مرکز فرماندهی عملیات اورژانس مرکز استان فرماندهی میشود.
وی با بیان این که سایر شهرستانها هم به مرور وارد این طرح میشوند، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح ادغام، زمانی که شهروندان شهرستانهای ادغام شده با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند به مرکز استان وصل شده و پاسخ همه امدادخواهان این شهرستانها به صورت متمرکز در مرکز استان داده شده و مأموریتهای امدادرسانی از طریق سامانه اتوماسیون عملیاتی اورژانس رصد و فرماندهی میشود.
راستین تصریح کرد: در سیستم اتوماسیون عملیاتی اورژانس، پرسنل از طریق نرم افزار " آسایار" که روی تلفن همراه آنان نصب شده است به مأموریت اعزام میشوند، تمام اطلاعات فرم خدمات به بیمار نیز در این نرم افزار تعبیه شده است.
وی گفت: تمرکز تماسها و نداشتن تماس بیپاسخ، وحدت رویه فرماندهی اورژانس، نظارت متمرکز بر عملکرد واحدهای عملیاتی، ارتقای مدیریت بحران و فرماندهی حادثه، افزایش رضایتمندی امدادخواهان، امکان استفاده آنلاین پرسنل عملیاتی از خدمات مشاوره پزشک اورژانس از مزایای اجرای طرح ادغام است.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان تاکید کرد: در این بین آنچه که باید امدادخواهان به آن توجه کنند این است که هنگام تماس با اورژانس و ارائه آدرس محل حادثه در ابتدا به نام شهر خود اشاره کرده و سپس اسامی خیابانها را عنوان کنند چراکه اسامی خیابانها در شهرستانهای مختلف ممکن است همانند باشند و اشتباه در این موضوع، عملیات امدادرسانی را با تأخیر مواجه میکند.
نظر شما